Zal dit ongelukken verminderen?Originele beschrijving

Fabrikanten en importeurs van landbouwmachines weten zich geen raad met de nieuwe voertuigeisen.

wordt dus de eerste investering in 2018..
 Paniek rondom voertuigeisen; de wet waait niet over (boerderij.nl)

Fabrikanten en importeurs van landbouwmachines weten zich geen raad met de nieuwe voertuigeisen.

Rickvh94

Reacties

Wimsumar
Beste RickvH94:

Quote:
Fabrikanten en importeurs van landbouwmachines weten zich geen raad met de nieuwe voertuigeisen.

Och, 'gewoon' creatief doen. De eisen gelden alleen voor nieuwe machines van bouwjaar 2018. Dan maken fabrikanten/importeurs toch heel listig nieuwe overjarige machines, bouwjaar 2017. 😎
flip1150
@Wimsumar Ja dat kan wel maar om in 2020 een nieuwe machine te kopen met 2017 op het type plaatje is niet meer geloofwaardig.
walker1
@Wimsumar Ja, daar komen ze dit jaar nog wel mee weg, maar daarna moeten ze er toch aan geloven. Ik snap niet wat iedereen zeurt, want die verordening stamt al uit 2013, dus fabrikanten hadden zich daar al lang op voor kunnen bereiden. Bovendien is het een Europese verordening, dus hoe deden de fabrikanten dat dan met de machines die ze de afgelopen jaren geleverd hebben in landen waar die verordening al eerder is ingevoerd?
+1
monteurtje
@walker1
Je heb idd gelijk.
Het is al jaren bekend dat vanaf 2018 de voertuigen aan nieuwe eisen moeten voldoen, maar iedereen dacht dat t wel los zou lopen, en nu het eenmaal toch zover is zijn ze in alle staten en weten ze niet wat ze moeten doen.
+1
valmet 605
Het is weer gelukt. Wegens besluiteloosheid van dit #@&**% land. De wal keert het schip. Ja dan zit je met de shit. Met zn allen roepen geen kenteken enz enz en dan don kijken als het pakket doorgedrukt Word.

Ach binnenkort is de hypotheekrenteaftrek aan de beurt of andere kromme regelingen. Zolang men verstoppertje speelt blijft dit lukken.
walker1
@valmet 605 Of gewoon de EU verlaten, net als de Britten, maar aangezien een groot deel van de boeren aan de EU subsidie kraan hangt, zal dit hier wel geen gehoor vinden.
valmet 605
@walker1 de EU is niet het probleem. De besluiteloosheid van NL is een groot probleem.
Als ze bij jou de kantjes eraf lopen laat je ze dan hun gang gaan of houd je ze wat korter als het genoeg is?
Zo is het ook met Nederland. Altijd de kantjes opzoeken erover vallen en als je dan plat op je bek bent gegaan dan word je kort gehouden.
+1
walker1
@valmet 605 Zowel NL als de EU is een probleem 😄
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden landbouwmachines en investering geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!