Voor mijn afstudeeronderzoek zou ik graag willen weten wat de tractorfans van de website Misteragri vinden

Beste Tractorfans,

Voor mijn afstudeeronderzoek binnen de opleiding retail management aan de Haagse Hogeschool doe ik onderzoek naar de website van Mister Agri en wat de doelgroep van deze website vindt. Het doel van dit onderzoek omvat het verbeteren van deze website zodat deze concreet aansluit bij hetgeen wat de doelgroep zou willen zien. Hier heb ik echter jullie hulp bij nodig. Ik heb een enquête aangemaakt om te onderzoeken wat de doelgroep (julllie) nu van de website vinden.

Het zou heel erg veel voor mij betekenen als jullie de enquête in zouden willen vullen. Dit invullen duurt zo'n 5 á 10 minuten en is volledig anoniem. De verkregen resultaten zullen niet naar buiten gebracht of gepubliceerd worden, alleen mijn opdrachtgever en de beoordelaar van mijn onderzoek kunnen de resultaten inzien. Ook zijn er geen persoonlijke gegevens zoals een telefoonnummer of e-mailadres benodigd.

De enquête kan ingevuld worden via de onderstaande link.

enquetetools.nl/enq/19011b8989b2d7/

Bij voorbaat dank,

Mark van Orden
mark-van-orden

Reacties

Grasbaal
Een bijzondere enquête met diepgaande vragen voor een website die ik voor het eerst zie. De vraagstelling is namelijk vooral gericht op regelmatige bezoekers en niet op nieuwe bezoekers. Ook altijd handig om het adres er bij te zetten (nu moest ik eerst Googelen) : misteragri.com/
Arrie94
@Grasbaal Volgens Google sinds 1 april 2016
+1
Grasbaal
@Arrie94 ik zie hem vandaag voor het eerst..
Arrie94
@Grasbaal Ik ook haha
+1
mark-van-orden
@Grasbaal

Mijn fout, dat had ik er inderdaad bij moeten zetten. De vragen zouden eigenlijk voor elke bezoeker moeten zijn. Zo is er bijvoorbeeld de vraag met betrekking tot het snel antwoord geven op vragen, hier zou u dan een antwoord kunnen geven op basis van hoe snel u denkt dat dit is na het zien van de website en de mogelijkheden om contact te zoeken.

Opvallend dat u en @Arrie94 nooit van deze website gehoord hebben. Ik ging er eigenlijk van uit dat de website een redelijke bekendheid had. Wel leuk dat ik op deze manier reacties kan krijgen van mensen die Mister Agri voor het eerst zien.
Fendt926Driver
Ik ook. Even op gekeken en nu staat er elke keer reclame van mister agri tussen de fotos die ik bekijk.
Ga misschien wel vaker vergelijken tussen kramp en granit waar ik een inlog code van heb en de mister agri site waar gewoon de prijzen bij staan
+1
GROENEDEERE
Beste topic starter.
Een enquête is nooit anoniem.
Het ip adres van degene die mee doet is dan gewoon te zien misschien dat jij dat niet weet of juist wel.
Vanuit t ip adres is een hoop informatie te krijgen over degene..
mark-van-orden
@GROENEDEERE

Dat zou inderdaad mogelijk zijn denk ik, echter werk ik met een enquêteprogramma waar ik uiteindelijk alleen een MS Excel bestand zal ontvangen met de gegeven antwoorden zonder ip-adressen, namen of andere gegevens waarmee ik informatie over de respondenten kan verkrijgen.
BradBoschker
@mark-van-orden dat klopt maar enquêtetools slaat het ip adres wel op zodat ze kunnen adverteren op andere websites die je bezoekt.
+1
mark-van-orden
@BradBoschker

Dat wist ik niet. Ik heb om die reden zojuist de algemene voorwaarden geraadpleegd, waarin stond dat zij zich aan de 'wet op de privacy' houden. Deze wet houdt in dat er geen persoonsgegevens zoals ip-adressen opgeslagen mogen worden. Wellicht plaatst enquêtetools wel cookies waardoor zij kunnen adverteren voor bijvoorbeeld enquêtes, is dit wat u bedoelt?
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!