Voor mijn afstudeeronderzoek zou ik graag willen weten wat de tractorfans van de website Misteragri vinden

Beste Tractorfans,

Voor mijn afstudeeronderzoek binnen de opleiding retail management aan de Haagse Hogeschool doe ik onderzoek naar de website van Mister Agri en wat de doelgroep van deze website vindt. Het doel van dit onderzoek omvat het verbeteren van deze website zodat deze concreet aansluit bij hetgeen wat de doelgroep zou willen zien. Hier heb ik echter jullie hulp bij nodig. Ik heb een enquête aangemaakt om te onderzoeken wat de doelgroep (julllie) nu van de website vinden.

Het zou heel erg veel voor mij betekenen als jullie de enquête in zouden willen vullen. Dit invullen duurt zo'n 5 á 10 minuten en is volledig anoniem. De verkregen resultaten zullen niet naar buiten gebracht of gepubliceerd worden, alleen mijn opdrachtgever en de beoordelaar van mijn onderzoek kunnen de resultaten inzien. Ook zijn er geen persoonlijke gegevens zoals een telefoonnummer of e-mailadres benodigd.

De enquête kan ingevuld worden via de onderstaande link.

enquetetools.nl/enq/19011b8989b2d7/

Bij voorbaat dank,

Mark van Orden
mark-van-orden

Reacties

Grasbaal
Een bijzondere enquête met diepgaande vragen voor een website die ik voor het eerst zie. De vraagstelling is namelijk vooral gericht op regelmatige bezoekers en niet op nieuwe bezoekers. Ook altijd handig om het adres er bij te zetten (nu moest ik eerst Googelen) : misteragri.com/
Arrie94
@Grasbaal Volgens Google sinds 1 april 2016
+1
Grasbaal
@Arrie94 ik zie hem vandaag voor het eerst..
Arrie94
@Grasbaal Ik ook haha
Fendt926Driver
Ik ook. Even op gekeken en nu staat er elke keer reclame van mister agri tussen de fotos die ik bekijk.
Ga misschien wel vaker vergelijken tussen kramp en granit waar ik een inlog code van heb en de mister agri site waar gewoon de prijzen bij staan
+1
GROENEDEERE
Beste topic starter.
Een enquête is nooit anoniem.
Het ip adres van degene die mee doet is dan gewoon te zien misschien dat jij dat niet weet of juist wel.
Vanuit t ip adres is een hoop informatie te krijgen over degene..
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!