Illustratie van:
2

Valtra N174 - Ervaringen met deze trekker?

Hallo,

Wij zijn momenteel aan het kijken voor een nieuwe trekker. Nu is ons oog gevallen op een nieuwe Valtra n174 met de Direct (cvt) bak. Mede omdat deze een mooie intuitieve bediening heeft ( Smarttouch scherm ), bevalt ons deze trekker wel.
Hij zal voornamelijk ingezet worden voor transport met de carrier en ook wat veldwerk.
Nu is mijn vraag of iemand hier deze trekker heeft (of de n154 met Direct), en hier positieve of negatieve ervaringen mee heeft?
Alvast bedankt

Mvg,
Jordy

Deel dit topic

Reacties

Hallo Jordy, Heb zelf een paar keer op een N174 gereden als demo en dat reed mooi ook de nieuwe bediening. Wij rijden zelf al jaren valtra, en dat bevalt goed, weinig gedonder mee gehad, alleen de N143 is open geweest omdat de olie pomp niet goed was (garantie). de oudere 6550 (nu 7800 uur) hebben we nog nooit wat mee gehad. Qua levensduur gaat de valtra over het algemeen lang mee.Wel zou ik adviseren om niet te bezuinigen op de vering, ze willen wel snel hobbelen
@zettelmeyer
Ja we willen sowieso voor een beetje comfort de geveerde vooras en geveerde cabine nemen. Dit is zeker fijn als je veel op de weg zit

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra N174 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0