Zetor 7745 Hi/Lo

Op internet vind ik info over dat een 7745 standaard Hi/lo heeft(ook wel Zetor-Power) maar hoe bedien je dat want je hebt bij de Z-P geen hoog-laag dus je hebt zo ie zo 10x2.

Deel dit topic

Reacties

walker1
Is in ieder geval niet standaard.

verder heb ik het idee dat dit weer een typische "ik kom aandacht tekort" vraag is.

waneer is de school vakantie weer voorbij?
fendtinterfan
Ik snap de vraag niet helemaal, maar wat jij zegt walker denk ik niet.
Wimsumar
Beste Challengerfan: Zet even een link van wat je op internet vond over de Zetor Hi-Lo in de topicopening of in de reactiereeks.
( Vermoedelijk wordt de hoge + lage-gearing bedoeld.)
CHALLENGERfan
konedata.net/Traktorit/Zetor5211.htm/

er staat bij de 7745 lisäv (Fins) bij reverser (klop nie helemaal maar hoort Quik change gear)
Dat staat voor hi/lo (Zetor-Power).
Maar ik heb nog nooit een zetor 11/45 serie met hi/lo gezien dus ik wil weten hoe je dat bedient
Joop3
De Crystals hebben het wel, vanaf de 8011/8045. Gewoon een hendel onder het stuur. Dat de 7745 en kleiner het heeft is nieuw voor mij.
CHALLENGERfan
Ja maar die of 12x6 of 16x8 maar 10x2 heb ik het nog nooit gezien maar was het volgens onze zetor handleiding (6211) optioneel.
want op de 5211/45 6211/45 & 7211/45 was er keuze uit Of gewoon hoog laag of Hydro. hi/lo en op 7711/45 was dat standaard
Wimsumar
Beste Challengerfan: "Reverser" betekent "omkeerschakeling.
Wat dat finse woordje betekent weet ik niet, ik denk zoiets als "tegen meerprijs leverbaar".
walker1
Ga wat nuttigs doen en niet de hele dag naar engels en fins talige sites surfen en dan hier met nutteloze vragen komen vervelen omdat je de helft op zo'n site niet kan lezen.

en inderdaad, de 11/45 was wel leverbaar met omkeerschakeling, maar niet met hi/lo, wel met een hoge en lage groep en schakel je met een pookje en daarvoor moet je stilstaan.
CHALLENGERfan
Ja oke op de 5211/45&6211/45 was er omks. leverbaar na 1987.
En in onze handleiding van onze 6211(Voor de hele serie bedoeld)staat dat er een onder belasting schakelbare Hi/Lo leverbaar was(Zetor-Power) deze word bediend door een pedaaltje links en op de Nederlandse uitvoering was dat met een hendel
stuifzand
Kun je zo bij Slootsmid navragen
SLammers
Bij een zetor 5748 zit er ook hi/lo op bij deze wordt ie door voet pedaaltje links van de stoel bediend. daarna word ie door middel van lucht ingeschakeld dit kan ook onder belasting.
CHALLENGERfan
Dankje SLammers weet je misschien of er veel met hi/lo 's hier zijn verkocht

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
12
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
1