Poolse machines merk samasz

Hallo , sinds kort worden er hier in brazilie machines aangeboden van het poolse merk SAMASZ. Maaiers schudders ,ruggers en mengvoerwagens volgens de importeur om een wat goedkoper alternatief aan te bieden voor merken als Kuhn, Claas en Krone . Blijft de vraag: wat is de kwaliteit van deze machines?? Aangezien dat er door slechte wegen, ongelijk land en onoplettende trekkerchauffeurs de eerdergenoemde topmerken ook kapot gereden worden.

Deel dit topic

Reacties

+2
walker1
Als ze het dan toch sowieso kapot rijden, kan je beter een zo goedkoop mogelijk merk pakken 😄
dirkao
@walker1 daar heb je wel gelijk in , maar als het bv. 20 % goed koper is ,en het houdt het maar de helft vol schiet je er dus niks mee op, dan wordt goedkoop duurkoop.
Fendt926Driver
Samaz wordt niet veel verkocht in nederland. Het blijft toch iets met de franse ( poolse) slag in elkaar gezet. Prijs is lager dan de anderen maar de kwaliteit ook
dirkao
@Fendt926Driver bedankt, daar had ik al zo'n donkerbruin vermoeden van.
Fendt926Driver
Een merk als Sip is ook een pools merk die al wel wat beter aangeschreven staat.
De schudders lijken wel iets op lely en de (tripple) maaiers hebben een dikkere maaibalk als claas en kuhn. De trippels met kneuzer doen het hier wel beter dan die zonder kneuzer
SjoerdHylke
@Fendt926Driver Klopt, hier in de buurt heeft een boer een nieuwe sip maaier al na 3 jaar helemaal kapot gedraaid. Hij maait ook wel een mooie snede gras met hoge snelheid maar de claas die hij hiervoor had is beter.
+1
mfrijder
SIP is geen "Pools" merk maar een Sloveens merk.
SIP is op dit moment echt goed bezig om de machines sterker, beter en mooier in elkaar te zetten als een 10 jaar geleden, volgens mij doen ze zelfs niet meer onder voor Krone of Claas.
Husqvarna
@mfrijder
Nou dat was dan ook wel nodig, de harken van 5 jaar terug brak nog alles van af en waren nooit helemaal goed af te stellen, zeurende klanten heb je ook niks aan.
Ik waag mij verder niet aan een dergelijk merk omdat het 20% goedkoper is, heb liever een Kuhn die zeker 20% langer mee gaat, en bij inruil hou je als restwaarde het verschil ook nog over.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0