Even voorstellen: diana

Ik ben diana ik doe graafmachine naar buitenland sturen

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste Diana: Interessant. Vertel eens: Welk merk graafmachine? Nieuw of gebruikte? Waarheen?
+6
MartinZaandam
Beste Diana; lijkt mij een leuke bezigheid, alleen heb ik mijn twijfels of het een echt account is, maar de toekomst zal dat uitwijzen. Veel plezier hier en natuurlijk met je doe-werk
+2
Wimsumar
Beste MartinZaandam:

Quote Reactie van @MartinZaandam:
twijfels of het een echt account is

Geef het eerst maar eens het voordeel van de twijfel. Je ziet toch ook dat de kennismakingszin van Lady Di uit het engels (Google)vertaald is.
P.S.: Als ze bijvoorbeeld had geschreven met een romawagen achter een tractor rond te willen reizen zat menigeen als een bok op de haverkist. 😉
+1
MartinZaandam
@Wimsumar gelukkig ben jij altijd de meest positieve man hier op het forum, waar ik soms sceptisch ben. Je hebt gelijk, ik geef haar het voordeel van de twijfel.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0