Kunt u mij helpen met mijn onderzoek?

Beste leden,

Bij deze plaats ik mijn oproep nogmaals omdat ik in tijdsnood kom waardoor mijn afstuderen gevaar loopt. ik onderzoek naar de website van Mister Agri en wat de doelgroep van deze website vindt.

Het zou heel erg veel voor mij betekenen als jullie de enquête in zouden willen vullen. Dit invullen duurt zo'n 5 á 10 minuten en is volledig anoniem. De verkregen resultaten zullen niet naar buiten gebracht of gepubliceerd worden, alleen mijn opdrachtgever en de beoordelaar van mijn onderzoek kunnen de resultaten inzien. Ook zijn er geen persoonlijke gegevens zoals een telefoonnummer of e-mailadres benodigd.

De enquête kan ingevuld worden via de onderstaande link.

enquetetools.nl/enq/19011b8989b2d7/

Bedankt voor uw tijd,

Mark van Orden

Deel dit topic

Reacties

+1
Fendt926Driver
Kun je die link niet even " blauw" maken zodat ik op mijn telefoon ook kan openen door aan te klikken
mark-van-orden
@Fendt926Driver

Dat heb ik geprobeerd maar dat lukte niet, wellicht lukt het nu wel:
enquetetools.nl/enq/19011b8989b2d7/

Voor de website gaat het om:
misteragri.com/
+1
mark-van-orden
Bedankt voor het invullen! Ik zit nu op 15 enquêtes (ik had er al 12). Helaas moet ik er echter 382, dus ik heb nog wel even te gaan.
Rozema
@mark-van-orden
382 is wel heel veel. Heb je een power analyse gedaan? Misschien eens naar de primaire uitkomstmaat kijken oid.

Er zijn hier maar een aantal leden die de website kennen. Kun je niet het klanten bestand raadplegen? Lijkt me veel efficiënter.
mark-van-orden
@Rozema @Mdbm Voor zover ik het begrijp wordt een poweranalyse gebruikt wanneer er hypotheses geformuleerd zijn en er twee groepen gebruikt worden voor bv een experiment. Dit is bij mijn onderzoek niet van toepassing. Het is wel een optie om de betrouwbaarheid van mijn onderzoek aan te passen als ik minder enquetes heb, al moeten het er dan wel echt meer dan 150 ofzo zijn anders is de betrouwbaarheid veel te laag om uitspraken te doen.
Mdbm
@mark-van-orden Als je zoveel enquêtes moet hebben zal het niet lukken vrees ik. Volgend jaar nog een kans.
+6
stannetje96
Je kan er altijd zelf nog 350 invullen
+1
Frederick
Ik heb ze ingevuld en dit kost echt geen moeite. Ben er 8 minuten mee bezig geweest dus als hier nog een aantal mensen met goede wil zijn komt het wel goed voor deze jongen.
mark-van-orden
@Frederick @deutzdxfan. heel erg bedankt voor het invullen en het doorsturen!
+1
deutzdxfan.
Ingevuld. Laat ze eens door de groepsapps van je school gaan. Dan heb er zo eenhele boel. Heb de link ook naar vrienden gestuurd
+1
JOHNDEEREBOERTJE
Heb hem ook even ingevuld. Succes verder en ik hoop dat het je lukt!
+1
tractorenfan
@mark-van-orden
Ik heb hem ook even ingevuld. Maar ik lees dat je er nog een heel deel te gaan hebt.
Wat ik als tip zou willen geven is om iedereen die je kent en er even tijd wil insteken deze enquête laten invullen. En niet zozeer opzoek gaan naar het doelpubliek (agrariërs) van deze site.
De meeste vragen gaan immers zuiver over de looks en het gebruiksgemak van de website. Dit kan eender welke webshop zijn, en het soort aangeboden product heeft geen grote invloed op deze vragenlijst.
Wat je wel moet voorkomen is dat mensen die de site zelfs niet bekeken hebben, de enquête snel snel gaan invullen om je een plezier te doen. Dit kan nadeliger uitdraaien als er grote verschillen zijn in antwoorden, waardoor conclusies trekken moeilijker zal worden dan dat je conclusies zou trekken met een kleiner aantal respondenten.
In dat geval kan je beter conclusies trekken en zeggen dat de steekproef niet groot genoeg was en de betrouwbaarheid dus niet voldoende is.
Succes ermee!!
mark-van-orden
@tractorenfan bedankt voor het invullen en wat u zegt zat ik ook al aan te denken. Ik ben alleen erg bang dat als ik "iedereen" de enquete in laat vullen de demografische variabelen niet overeenkomen met de doelgroep waardoor de beoordelaar het als niet valide kan beoordelen. Ik heb overigens al 42 enquetes!
GROENEDEERE
Vraag je het alleen hier of ook op bv Facebook?
Er zijn daar div groepen en ik denk dat je daar meer uit zal halen dan hier
mark-van-orden
@GROENEDEERE ik heb het ook via facebook gedeeld en ga de enquete ook naar het klantenbestand sturen.
Hidde 97
Heb hem ook ingevuld. Volgens mij zijn er ook bepaalde organisaties die de enquête tegen betaling doorsturen. Zo bereik je ook snel een groter publiek. Vanuit de opleiding is hier als het goed is budget voor, tenminste zo heeft een kennis van mij dat aangepakt.
mark-van-orden
@Hidde 97 bij ons is dat helaas niet zo, dat heb ik al geprobeerd.
+2
mark-van-orden
Ik heb al 221 inquetes waarvan 62 volledig ingevuld! Bedankt allemaal voor het invullen.
+1
deutzdxfan.
@mark-van-orden hoe kan dat dat zoveel mensen hem half invullen? Als je begint maak je hem toch af?
+1
Fendt926Driver
@deutzdxfan. nou best veel vragen had ik als beginnend site van mister agri bekijkend ook geen idee wat in te vullen dus maar gemiddeld in gevuld omdat de optie weet ik niet of niet van toepassing er niet bij stond.
kan mij indenken dat er dan halfweg wat afhaken.....
mark-van-orden
@Fendt926Driver ja het zijn best lastige vragen, maar ik heb gebruik gemaakt van een bestaande, gerenommeerde enquete die "goed" is. Om die reden kon ik niet goed verantwoorden waarom ik dan vragen weg zou laten. Voor iemand die de website voor het eerst ziet is het dan ook erg moeilijk om in te vullen. Daarnaast haakte de meeste respondenten af bij de eerste en tweede vragen, namelijk leeftijd en geslacht. Waarom dit is weet ik niet.
+1
Rozema
Dat gaat ineens heel snel!
mark-van-orden
@Rozema ja ik heb al 71 volledig ingevulde!
+2
IH1055XL
Ik kende de website niet maar ben even gaan snuisteren. Ik heb de enquête voor je ingevuld op basis van het snuisteren.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
24
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
0