Illustratie van:

Steyr 188 - Hoe moet ik de krukas poelie demonteren

Omdat ik de oliekeerring van de krukas wil vervangen moet ik de krukaspoelie demonteren. Hoe moet ik dit doen en zijn er dingen waar ik op moet letten?

Deel dit topic

Reacties

<{Steyr}>
Weet niet hoe dat op een 188 zit maar op een 760 zit er een moer met een borging, de borging weghalen, moer los. En dan met een poelietrekker de poelie losmaken. De armpjes van de poelietrekker kun je in de 2 tegenoverliggende gaten in de poelie zetten en hem lostrekken.
Bert nelissen
Ik wil de krukaspoelie van mijn steyr 760 demonteren om de keerring te kunnen vervangen. Maar de poelie heeft geen gaten om de armen van de poelietrekker doorheen te steken. Nu ben ik bang dat ik de poelie kapot trek (borgmoer maak ik los) als ik de poelietrekker op de buitenkant van poelie zet. Heeft iemand een tip hoe ik dit moet doen?@

(klik om te vergroten)

Tussen poelie en motor is geen ruimte

(klik om te vergroten)

bert-nelissen
Ik wil het motorblok spuiten van mijn steyr 188 maar er zit roest op. Kan iemand mij adviseren welke primer er op moet? Moet de grijze lak die erna opkomt hitte bestendig zijn? Alvast bedankt voor jullie reacties

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr 188 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN