WaarHanomag R425is de oliefilter positie

Hoi weet iemand waar de olie filter positie is bij een hanomag R 425? de diesel filter is gemakkelijk te vinden, maar olie filter zie ik niet, en welke olie moet er gebruikt worden, bij voorbaat dank, groetjes Redduc.
redduc

Reacties

valmet6400power
Beste Redduc, misschien handig om foto's van de motor te maken en te plaatsen? Dan kan een niet-Hanomag kenner je ook verder helpen 😄
jammermaarhelaas
Een tip: als je in je topicnaam schrijft dat het om een Hanomag R 425 gaat dan zullen de Hanomag kenners dit topic sneller aanklikken.
+1
SJB533
@jammermaarhelaas
Zal het wel aanpassen 😉
Wimsumar
Beste Redduc: Antwoord op jouw vragen, en nog veel meer, natuurlijk in de gebruikershandleiding van de HANOMAG R-425:

O.a. het motoroliefilter is het reinigbaar schraapfilter, te demonteren op de plek aangegeven op foto 55. In 1 adem hierbij te noemen is het reinigen van de carterbodem en het motorolieaanzuigfilter (foto 54).

Deel 1:

vieux.tracteurs.free.fr/pdf/…

Deel 2 (waarin het filteronderhoud en de olievoorschriften):

vieux.tracteurs.free.fr/pdf/…

P.S.:
Het olievoorschrift, monograde H.D.10 (winterolie) of H.D.-20 (zomerolie) olie zal waarschijnlijk resulteren in een Classic oil. Jaarrond toepasbaar is multigrade 10W30.

kroon-oil.com/nl/zoeken/…

Informeer eventueel via het contact-mail-formulier:

kroon-oil.com/nl/over-kroon-oil/
redduc
Dankjewel voor de reacties, wimsumar, dat is zeer bruikbaar!
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hanomag R425 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!