Illustratie van:

Same Minitauro - Sleutel kwijt van contactslot

Hallo, wie kan mij helpen. Ik ben de sleutel van de minitauro kwijt. Is deze ergens bij te bestellen of is er een andere optie

Alvast bedankt voor de reactie

Mvg Rik

Deel dit topic

Reacties

wim-same
Is het een Minitauro, met een sleutel die je in moet drukken om contact te maken, en vervolgens met een drukknop moet starten, of is het een minitauro 60 die je ook met de sleutel start.
valmet 605
@wim-same dacht gewoon een fiat sleutel... Bij mijn weten.
wim-same
@valmet 605 Ik weet niet wat voor sleutel een Fiat heeft, maar Same heeft bij de oudere typen een andere sleutel dan bij b.v. de Minitauro 60. Deze is het zelfde als Ford en Massey Ferguson. Mits er in de loop van de jaren al geen imitatie contact slot in gekomen is.
+1
WO 562 Driver
Hallo.
In een ander topic heeft hij het over een minitauro 60.
Dus als nog originele contact slot is dan naar een lmb om een sleutel te bestellen.
Of via old tractor shop.
oldtractorshop.nl/nl/massey-ferguson/…

Bij deze staat voor mf maar dat zijn de zelfde.
+1
valmet 605
Dat is dus dezelfde.... Ik gebruik namelijk eenzelfde sleutel. Via zowel een NH dealer als via mechanisatie Haarlemmermeer (oud cebeco) gekocht.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Minitauro ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN