Gezocht: Gezocht Fendt 305 of 306

Beste leden,

Weet er iemand een nette fendt 305 of 306 ls te koop staan voor een redelijke prijs?
Moet technisch goed zijn.
Heb internet door gezocht maar staat niet echt iets naar mijn zin
fendt power

Reacties

Fendt926Driver
Wat is net en wat is een redelijke prijs.
Mag er wat roest aan zitten en iets dof in de lak met 2wd Van bj 80 met 30km bak dan betaal je rond de 5000 euro maar zoek je een mooie met 4wd fronthef en aftakas van 93 met 40km bak kun je zo maar 16000 redelijk vinden
fendt power
40 bak, 2wd lak mag dof zijn maar moet niet door geroest zijn.
Rond de €9000
JochemF
Fendt926Driver
@JochemF mooi trekkertje is van de 2e serie. Met verhoogd dak en kruishendel op de ventielen en lms schakeling. En ruim binnen het budget......
+1
JochemF
@Fendt926Driver Ja, wat wil je nog meer!
+1
fendt power
@JochemF
Heb ik zien staan, maar die is al een heel eind door aan het rotten op de cabine bij de spatborden
walker1
@fendt power Vanaf foto's blijft lastig oordelen, maar ik zie wel wat roestplekken bij de spatborden en cabine, maar heb daar niet meteen de indruk bij dat het al echt aan het doorrotten is. Als je een paar zaterdagen ijverig gaat schuren, misschien hier en daar een stripje lassen en de boel opnieuw in de verf, is die weer netjes.
Maar goed, wat ik al zei, blijft lastig beoordelen vanaf foto's. Ik zie trouwens wel een flinke scheur in de rechterachterband op de 5e foto.
walker1
Ik kom net deze tegen, goedkoper, maar ook wel met meer uren en evengoed werk aan de cabine.
traktorpool.nl/details/Trekkers/…
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!