Martijn zag een witte Fendt

Martijn Manrho plaatste zojuist een interessante gastblog.

Originele beschrijving

Een witte tractor is niet iets wat je elke dag ziet, een witte Fendt 936 is dan waarschijnlijk nog iets zeldzamer. Dus toen ik afgelopen voorjaar in Waldbreitbach in het Duitse Westerwald tijdens een lange wandeling deze witte Fendt 936 zag staan van de Bergert Group had ik het gevoel alsof ik een schat had gevonden. Achter de machine hangt een groevenfrees die gebruikt werd (wat een verrassing) om groeven te trekken want Waldbreitbach en omgeving werden eindelijk voorzien van hoge snelheidsinternet. A white tractor is pretty rare, a white Fendt 936 is like finding a treasure and thats how

Bron

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

flip1150
White tractors are not rare at all. There are thousands of them in the U.S. and Canada.
Even the R.IJ.P. had a couple back in the 70's . O. de Leeuw was the Dutch importer for the White tractor's
echte844
@flip1150 yep en alle Case (David Brown) tractoren waren ook wit voor ze samengingen met IHC. Dus zo zeldzaam is een witte trekker niet.
fergusonnetje
@echte844 En je vergeet de lamborghini's nog
echte844
@fergusonnetje Sorry en niet te vergeten dat de Valtra af fabriek ook in het wit te krijgen is.
mike_v
Dan valt fel blauw toch nog meer op 😆

(klik om te vergroten)

Gerron

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden fendt , tractor , voorjaar en machine geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0