Aansluiten werklampen Fendt 307

Dag tractorfans,

De volgende situatie:
Ik heb een Fendt 307 ls(1993), deze heeft koplampen (55watt x2) met dimlicht en grootlicht functie zowel in de motorkap als in de dakrand. Nu heb ik 2 werklampen(25 watt) waarmee ik de koplampen in het dak wil vervangen. Dat gaat me wel lukken, maar...

Nu is het zo dat de lampen in het dak branden of de lampen in de motorkap, hoe laat ik deze tegelijk branden kan dat over de originele kabelboom of zal ik een kabel apart moeten aanleggen ivm met overbelasting.

Achterop de cabine zitten ook nog 2 lampen, elk 50 watt, dus daarbij op zetten lijkt mij ook niet handig.

Hoe zouden jullie dit doen?

Deel dit topic

-NEW-HOLLAND-

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

F-endt
Mooi lampen, waar zijn die te bestellen?
-NEW-HOLLAND-
@F-endt komen bij kooijker van dieren weg, staan ook op sparex, maar zijn daar niet voorradig
fordt5110
@-NEW-HOLLAND- wat was de prijs van deze lampen?
Janssen656
Ik zou gewoon nieuwe draad trekken, met appart knopje en afzekeren. Is misschien wel wat werk, maar is toch het handigest achteraf bekeken denk ik.
CVheggesnoeiers
Zijn deze lampen ook ontstoort
Fendt926Driver
Er zit een wisselrelais op de trekker die de lampen omschakeld. Is er een met 5 pinnetjes. Zal denk ik bij de zekeringkast zitten. Als je die verwijderd en de 2 die dwars bij elkaar zitten doorverbind gaan ze gelijk aan
mfboer
@-NEW-HOLLAND- Hoever zitten de bevestigings gaten uit elkaar bij deze werklamp? Zoek zelf ook nog een paar voor in mijn trekker.
+1
-NEW-HOLLAND-
Ik ben dus even aan het klooien geweest(wat ik misschien eerder had moeten doen), wat nu bleek er zit zelfs extra voorbereiding in dak voor nog meer lampen. Ik kon zo een schakelaar rechts in het dak bijklikken en vervolgens de lampen aansluiten op de daar voor bestemde bedrading. Nu zijn de h4 koplampen dus vervangen door led werklampen. De koplampen en werklampen kunnen tegelijk aan.
LandbouwLeistra
@-NEW-HOLLAND- Nu ben je vast blij 😀
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!