Illustratie van:

Mc-Cormick D 324 - aanbrengen hef

Kun je op zo'n trekker -die af fabriek géén hef heeft - alsnog een hefmechanisme aanbrengen? Op die plaats op de achterbrug zit nu een afdekplaat geschroefd (bv. van een slooptrekker 324 of 326) Als dat kan moet je op een speciaal type letten?

Deel dit topic

Reacties

ul
Oei! geen ideee
1046
Dat kan, voor meer info en onderdele
elsen-agro.com/verkoop.htm/
RF-HanomagR19
Ja dat kan, probeer dan gewoon een slooptrekker te vinden.
caseih212
Zeker kan dat, heel gemakkelijk, je moet alleen zorgen dat je het hefdeksel en alle bijbehorende onderdelen (zoals leidingen, pomp, enz.) erbij hebt.

Normaalgesproken moet je dan een 'dubbelwerkende' hef aanbrengen, deze zitten ook altijd op de D324'igers. Van 326 of 439 past bijvoorbeeld ook, maar mooi is wat anders
up1390
Hartelijk bedankt voor jullie antwoord. Ik kan nl een Cormick D324 Farmall kopen zonder hef en dan heb je er niets aan. Ik zal nagaan wat zo'n hef uit de sloop kost, want dat moet ik natuurlijk bij de prijs van de trekker optellen. Het moet een hobby blijven! Als het allemaal slaagt, zal ik me weer melden. Nogmaals bedankt.
1046
Succes ermee

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 324 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!