International 533 - Lekt olie aan hef

Hallo,

Mijn International 533 lekt olie waar de hef uit het hydrolisch blok komt. Is dit gemakkelijk te herstellen van buiten af ?, bijvoorbeeld door de hef armen ervaf te nemen en nieuwe oliekeeringen te plaatsen ?

Maarten
Maarten_H

Reacties

arjan de knooierd
Licht eraan want ik snap hem niet helemaal maar bij die van ons is het zo hefarmen er van onderen afpakken klepje er voor weg en dan heb je daar volgens mij gewoon de kering zitten maar gwoon kijken als er een klepje voor zit ofdat je de deksel er af moet halen? 😃
Tom VB
Maarten H : je geeft zelf het antwoord al... 😃
AdriaanB
Hefarm eraf,twee ringen lospeuteren met een haakje of schroevendraaier. Dat zijn één harde en één zachtere ring geloof ik. En dan weer nieuwe erin doen. Kan allemaal vanaf de buitenkant en de dealer heeft ze waarschijnlijk wel voor je liggen.

de knutsel!
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 533 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!