John Deere 2130 - Wie heeft een werkplaatshandboek van een john deere 2130

Hallo,
Ik ben opzoek naar een werkplaatshandboek en stroomkringschema van een john deere 2130. De vorige eigenaar heeft zelf met de stroom bezig geweest. Waardoor controle lampjes niet zijn aangesloten etc. We zijn bezig met het opknappen van de trekker, ik hoop dat iemand mij verder kan helpen
Gr Jorrit
JD2130 75

Reacties

jasper01
.
JD2130 75
Oke het gaat om een John deere 2130 2wd. Iemand is er mee bezig geweest die er geen verstand van heeft de helft van de controle lampjes zijn niet aangesloten. Als je een werkplaatshandboek en een stroomkring schema hebt zal ut mooi wezen, Ik heb al op internet zitten zoeken maar dat vind je nie gr
Tom VB
Kijk even op marktplaats, er zijn mensen die adverteren met werkplaatshandboeken. In Veendendaal zit een man die er veel in doet. Ook op e-bay worden er regelmatig boeken aangeboden.
JD2130 75
Oke, ik zal wel blijven kijken.. ik heb nog wel een paar vragen, dat zijn als ik over wil schakelen wil hij soms niet lekker de versnelling in ligt dat aan de koppeling of hebben ze daar wel meer last van? En terug schakelen wil helemaal niet, we hadden hiervoor een inter waar je wel mee terug kon schakelen
Ik weet niet of dat normaal is bij dit type?

En de hef komt in begin heel moeilijk omhoog,maar dat ligt aan de pomp denk ik, want er is wel vaker problemen mee geweest.

Bij het sturen zit beetje veel speling op kan je dat makkelijk verander of word heuze klus?
gr
jasper01
.
Adri-JD850
Kijk op de site van john deere en ga naar jd-parts log jezelf in en je kunt elk onderdeel bekijken en bestellen de daeler werkt met hetzelfde systeem , het is even wennen maar als je het door hebt gaat het vanzelf doe dit zelf ook voor mijn JD2130 en JD850 tractors, mocht je alsnog een boek nodig hebben heb deze digitaal maar er staat niets anders in als op de site van JD.
De versnellingsbak van een 2130 is niet gesyncroniseerd je kunt wel op de juiste toeren op-en terug schakelen dit verdient wel de nodige oefening, voor het sturen even alle draaiende delen controleren op speling er zitten overal bronzen bussen in als die uitgesleten zijn deze vervangen ook in het stuurhuis.
JD2130 75
Bedankt, voor je reactie
Ik ga proberen daar in te loggen.
Alleen heb ik nog even de vraag hoe schakel je op zonder koppeling? of koppeling in en dan de hendel over? Nogmaals bedankt voor je informatie
Gr jorrit
Tom VB
?? Heb je hi-lo ?
Adri-JD850
Ben zuinig op je hi-lo als deze kapot gaat is er volgens mij niets meer van te krijgen en hi-lo is toch wel erg prettig rijden, zelf schakel ik op-en terug in de hoge versnellingen met koppeling omdat je anders zit te stuitteren op je stoel of je moet nog in de onderste toeren zitten dan gaat het nog enigzins, heb zelf ook hi-lo ja.
Tom VB
Adri, alles van de hilo is gewoon te verkrijgen bij je dealer. Wellicht het huis niet meer maar de rest wel ieg. Net nieuwe lammellen besteld en gehad. Afdichtingen ook geen probleem.
JD2130 75
Ja, ik heb hi-lo erop zitten
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 2130 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!