Werklampen op frontlader plaatsen

We hebben op onze nieuwe trekker een frontlader staan en nu zou ik er graag 2 werklampen op plaatsen. Maar ik vind niet echt de geschikte plaats. Zijn er soms mensen die reeds werkkampen op hun frontlader hebben en er misschien een foto van hebben. Dank bij voorbaat.

Deel dit topic

Reacties

casejxu
Wat wil je beschijnen met je nieuwe werkkampen?
GROENEDEERE
Zijkanten laadframe.
Gericht op de bak/aanbouw
boegie
Ik zou ze plaatsen rond de plek waar de voorlader naar beneden knikt en dan net boven de snelwissel laten stralen
Sjon
Ik heb een Quicke voorlader met af fabriek ledverlichting, deze geven veel licht en schijnen onder de bak door. Ze zijn aangesloten op de 4e functie zodat er bij de snelsluiting geen extra stekker nodig is. Niet goedkoop maar best na te maken.
Je kan het beste op Google kijken, Quicke Loaderlight.
Saeghershof
Het is vooral de bedoeling om de bak of klem te belichten. @Sjon bedankt voor uw toelichting. Aan die plaats hadden we nog niet gedacht.
Fendt926Driver
Ik had ze vroeger op de knik van de mechanische paralell geleiding zitten zo bleven ze altijd op de bak schijnen. Aan de zijkant van de lader schijnen ze met de lader hoog ver boven de bak
SJB533
Wij hadden ze net voorbij dr knik bovenop. Zal bij jou wellicht geen optie zijn ivm parallelgeleiding? Of zouden ze op de kipcilinders kunnen?

Heb ze zelf trouwens nooit gebruikt. Kan me ook niet herinneren, wanneer mijn vader ze de laatste keer gebruikt heeft. (Dat kan hij zelf ook niet, denk ik 😂)

(klik om te vergroten)

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0