4

Wie kan me vertellen van welk merk deze kleine trekker is?

Hallo allemaal,

Ik heb deze kleine trekker gekregen en wil hem gaan opknappen. Echter kom ik op internet er niet achter van welk merk hij is. Ook kan ik nergens een type plaatje vinden op het frame. Er zit wel een Briggs & Stratton 252707 motor in.

Alvast bedankt voor de moeite

Gr mark

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

Het lijkt mij een MTD of een Dino te zijn
Hoi redeagle14
Bedankt voor je reactie

Ik heb nog wat opgezocht mbt bouwjaar motor aangezien ik dan ook ongeveer het bouwjaar weet van de trekker. Echter kan ik ook hier weinig over terug vinden.

Heb jij een idee welk bouwjaar de trekker kan zijn.

Gr mark
+1
@Markmark het model van de motor heb je al. Daar staat ook het type bij en de code. Die code bestaat uit 8 cijfers of 6 vijf en 2 letters. De eerste 6 cijfers zijn jj-mm-dd. Bijvoorbeeld 980617ZB is van 17 juni 1998.
Het nummer is 79120611. In USA draaien ze datumnotatie om tov europa. Dan kan ik ervan uit gaan dat de datum 06 dec '79 is.

Helemaal top

Bedankt voor de info

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0