Mc-Cormick D 326 - Brandstofsysteem

Is het gebruikelijk dat de d-326 geen opvoerpomp heeft en geen filter? Dat de brandstofleiding vanuit de tank rechtstreeks naar de inspuitpomp gaat? Of heeft de vorige eigenaar van mijn Mc Cormick wat zitten prutsen?
Hendrikus

Reacties

dieselinmijnbloed
Filter zit als het goed is in de tank.

met een stang naar boven, je hebt twee types daar ik weet, de ene moet je er in draaien en de ander klem je met uitsparing in de stang onder de vulopeningrand aan de binnenkant van de tank.
Fendt_favorit
Hij heeft idd geen opvoerpomp, omdat de tank boven de brandstofpomp zit. De diesel loopt vanzelf dus naar de pomp toe.
Hendrikus
Bedankt voor jullie snelle reacties, maar waar blijft dan het fijnfiter. Ik denk dat "dieselinmijnbloed" het heeft over het groffilter , maar de verontreiniging vanuit de tank, zoals condens waar blijft dat???
Wimsumar
Beste Hendrikus: Ik heb nog wel een heel mooi C.A.V./Rotodiesel fijnfilterelement + houder + handpompje (is 1 geheel) liggen (afkomstig van een sloopauto). Als je in Friesland woont is (gratis) halen/brengen mogelijk.
Fortschritt
Deze trekkers hebben inderdaad alleen het filter in de tank, is idd aan de grove kant, daarom zie je ook vaak dat bij deze trekkers de brandstofpompen vaak van een mindere kwaliteit zijn, zal het woord versleten niet meer noemen...haha
caseih212
Idd geen opvoerpomp, slecht alleen leiding van tank naar de brandstofpomp (tank ligt toch hoger als pomp, dus stroomt idd altijd wel door).

Dat filter hoort ie wel te hebben, idd in de tank! Dit is een P707 filter die elke dealer wel op voorraad hoort te hebben. Dit is gewoon een normaal fijnfilter die er vanaf fabriek al in wordt gedaan, dus niks geen 'grof' filter 😉
Hendrikus
Iedereen hartelijk dank voor zijn inbreng, ik weet weer voldoende en ga weer verder sleutelen. Hopenlijk tot mijn volgende vraag. Groeten
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 326 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!