Kwalitatieve autoradio met bluetooth ?

Hey allen

in de gekochte trekker zit een radio die mij niet zo bevalt, ik had die graag vervangen door een stevig en duurzaam model. Ik heb zeer slechte ervaringen met Kenwood en JVC dus die komen er niet in . Pioneer altijd goed geweest maar lijkt mij toch wat plastiekerig. Vroeger hadden we in de trekkers altijd Blaupunkt en dat waren bijzonder stevige dingen.

Iemand goeie ervaringen ? Moet wel handsfree zijn;

Deel dit topic

Reacties

old man jose
Een ""handsfree"" radio ????????
Ik heb een caliber radio gekocht. Zit bleutooth op en een microfoontje bij en doet het prima. Ziet er niet stoer en blits uit maar dat hoeft voor mij ook niet, plus dat ie ook hardstikke goedkoop was
baksborculo
conrad.nl/nl/… hier heb ik goede ervaringen mee.
@baksborculo die hadden wij ook in de trekker... heeft t n jaar vol gehouden.. toen reageerden de knoppen nie meer zo best
@Kleine loonwerker heb altijd al gekloot met blaupunkt gehad, werken onhandig en stoort aan volume knop
bartdereu
@baksborculo Ja die blaupunkt spreekt mij wel zeer aan., maar als ik de ervaringen lees, toch liever niet dan 😄
Naar mijn idee zijn er weinig radio’s ‘trekkerproof’, of beter gezegt veeboer proof. Hier recent 2 nieuwe in de trekkers, ben benieuwd Hoelang ze het uithouden, vorige hadden het 4 en 6 jaar uitgehouden, in mn auto zat nog een orginele die na 16 jaar de geest gaf... toch wel een verschil
CaseCS130
Ik vond die standaard Blaupunkt radio's altijd zo slecht in trekkers. Binnen no time last van krakende volumeregeling. Allemaal vervangen voor jvc's. Kosten nieuw 50, 60 euro of zo en gebruikt ook wel voor twee tientjes te vinden. Maar goed, jij hebt daar dus weer slechte ervaringen mee.
Als je er lang mee wilt doen zou ik wel voor DAB ondersteuning gaan, dat is toch het signaal van de toekomst. Rekening houdende met je wensen kom ik dan op zoiets uit.
coolblue.nl/product/719517/…
bartdereu
@CaseCS130 Inderdaad, lijkt me een goeie keuze (y)
MulderDeutz1
Ik heb de mijne vervangen voor een pioneer met bluetooth en telefoonfunctie. Excl btw een keer honderd euro. De pioneer is onze agrotron houdt het al 10 jaar uit en bevalt prima. Ik koop eigenlijk altijd pioneer.
+1
mdoornekamp
@MulderDeutz1 Pioneer bevalt mij ook goed. Kost idd amper 100 euro en dan heb je al een bult herrie.
robbin lamers
Wij hebben bijna overal simpele gopart radio's in zitten, die dingen blijven het ook gewoon goed doen naar mijn beleving.
DANOONTJE POWERR
Wij hebben twee Blaupunkt radio's van 7 jaar oud en die doen het perfect.
Nu een AMS. Gaat ook prima.
deerefan
Gewoon een alpine 😄

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
15
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
0