Gezocht: Gloeibougies MF 35

Hallo,

Ik zoek gloeiblougies voor mijn MF 35. Ik heb deze gekocht bij Histoparts. (Zie bijlage) Links is de originele bougie en rechts die van Histoparts. Maar zoals te zien is zijn de kopjes van de nieuwe bougies groter dan de originele en daarom raken ze de brandstofleidingen.

Weet iemand een plek of website waar ik de goede/originele gloeibougies zou kunnen halen?

Alvast bedankt!
fergusonnetje

Bijlages

(klik om te vergroten)

Rechts de originele gloeibougie en links die van Histoparts.

Reacties

tvmn
Probeer robert brand die kan je wel helpen 0546621811
redeagle14
@fergusonnetje een plat kantje afslijpen zodat hij geen sluiting maakt tegen de leiding. Heb ik al meerdere malen gedaan.
fergusonnetje
@redeagle14 Hoe doe je dat dan? Want breekt het porselein dan niet?
redeagle14
@fergusonnetje alleen van het metaal afslijpen.
fergusonnetje
@redeagle14 Oke bedankt ik ga het morgen eens proberen.
bas101
Heb ze voor mijn Bührer met Standard motor toen bij Growa Lichtenvoorde besteld , ze kosten ( of was t namen ) toen wel 60€ stk ex btw ....
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!