John Deere 710 - Drukgroep veren functie/ belang

Van mijn john deere 710 wil ik de veren die boven de vingers van de drukgroep zitten vervangen. Nou heb ik al verschillende veren geprobeerd en denk nou via een mechanisatiebedrijf de juiste te hebben: gb.sparex.com/spring-64109.html/…. Deze veer is echter wel twee keer zo breed als de originele vere
In onderstaande foto is te zien hoe de oorspronkelijke veer zat. Is het nu van belang dat wanneer ik de nieuwe veren plaats dat deze veren ook drukken op de vinger zoals deze op de foto doet? In dat geval zou ik de veren moeten aanpassen. Van iemand anders heb ik gehoord dat de veren niet perse nodig zijn om goed te functioneren. Hoe zit dit?
wvdsteen

Bijlages

(klik om te vergroten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 710 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!