Unimog 406 - Ik ben op zoek naar een 406 maar ik wil er zoizo een hef inrichting op

Bij het zoeken naar een mooie 406 loop ik steeds tegen het probleem aan dat de mooie unimog's niet altijd hef hebben of vaak heel duur zijn. Nu was mijn vraag dus of het mogelijk is om een hef inrichting alsnog te monteren op een unimog die dit nog nooit gehad heeft. zowel front hef als achter? of heb je toevallig een 406 staan die voor niet te veel weg hoeft met hef dr op dan zou ik daar heel gelukkig van worden.
jurrevh

Reacties

+2
stephan-inter
Zou gewoon eens beginnen met werken en sparen.
Een unimog met alle opties kost gewoon geld.
+1
houthandel1056
Als je een agrar koopt is er 1 te monteren, de agrar uitvoeringen zijn wel altijd de duurste
Nick421
@houthandel1056 een hef inrichting is altijd nog te monteren op een unimog. Maakt niet uit ofdat deze een agrar is of niet.
Allemaal modulair gebouwd
+4
Koiter
Als je vies bent van sleutelen moet je niet een aanschaffen
jurrevh
@Koiter sleutelen is geen probleem maar vind maar ns n goeie met hef voor nie te veel, vandaar mijn vraag of er altijd nog hef op kan.
+1
Koiter
@jurrevh dit is altijd mogelijk mits je de goeie onderdelen hebt
+1
goeiedag eem
@jurrevh let bij een unimog wel op dat het sleutelen heel anders is dan dat je aan een trekker sleutelt, zit veel meer poespas op en moet je bij de motor is vaak het beste om de cabine te kantelen, dus een grote schuur met takel is dan wel gewenst, ik heb het ook wel buiten gedaan maar dat gaat niet vanzelf. als je er later een hef op wil bouwen kom je nog duur uit een gebruiket achterhef die goed is kost je ook nog zo een slordige 1500 eur, en als ja denkt lekker goedkoop een unimog dan kan je geluk hebben maar meestal is het goedkoop duurkoop, en kan je beter meer geld uitgeven voor een die technisch goed is en je kwa opties aan staat dan alles er zelf op te maken. Kortom een unimog is mooi maar er hangt een iets ander prijskaartje aan in aanschaf en onderhoud dan een standaard doorsnee trekker
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Unimog 406 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!