Hoe lekkage bij deze hydrauliek koppeling oplossen

Beste allemaal,

Bij onze klepelarmmaaier lekt de koppeling bij de motor/pomp van de klepels,het is bij de vorige eigenaar al soortvan opgelost door er stuk of 10 tyraps op te doen, maar ik zoek eigenlijk een permanente oplossing.

Deel dit topic

Reacties

JohnDeere5085
Hier de foto

(klik om te vergroten)

De aansluiting
+1
jehan
Tsja heel duidelijk he ..nieuwe koppelingen er op
+6
DANOONTJE POWERR
@jehan
Lijkt mij meer een gevalletje versleten tierib's.
JohnDeere5085
@jehan ja die zoek ik dus
jehan
@JohnDeere5085 trekker dealer is bezoeken .
jehan
Is wat zon oplossing
+2
mike_v
Tyraps zijn toch geen oplossing op deze manier ... Daar moet overduidelijk wat teflon tussen voordat het kan werken!
+1
JD3010
Effe schoonmaken en kijken waar die lekt. Wellicht lekt er een ring oid, kan op meerdere plaatsen lekken. Dat kan je dan zelf beter zien.
+1
JohnDeere5085
@JD3010 schoonmaken heeft niet geholpen, as waar het 'huis' omheen zit is te ver heen er zitten al groeven waar ze met elkaar in contact staan.
Wimsumar
Beste JohnDeere 5085:

Quote:
hydrauliek koppeling

Vervang deze lekkende draaibare koppeling door een vaste. Dat lijkt me zonder noemenswaardige extra slanggeleiding goed mogelijk.

JohnDeere5085
@Wimsumar dat wordt hem niet, slang heeft daar niet de ruimte voor. Hij vouwt naast de band rechtopstaand op en kan ook zowat recht naar beneden.
JohnDeere5085
Ben nog steeds op zoek naar deze koppeling, dus als iemand iets erover weet...
goeiedag eem
@JohnDeere5085 gewoon naar een hydrauliek specialist gaan of technische groothandel die gespecialiseerd is in hydrauliek daar kunnen ze je vast verder helpen
JohnDeere5085
@goeiedag eem Valt tegen, mechanisatie bedrijf kon niet verder helpen, zo ook Groot Techniek in Winkel, zelfs de bomford dealer/importeur kon/wilde niks betekenen. Heb ondertussen al wat mailtjes naar verschillende bedrijven gedaan.
DANOONTJE POWERR
@JohnDeere5085
Hydro Pennings in Schagen al eens geprobeerd?
Die zijn aardig gespecialiseerd in landbouw hydrauliek.

benbruns.nl/
goeiedag eem
@JohnDeere5085 misschien heb je hier wat aan dit is denk ik wat je zoekt hydraulicworld.nl/products/1/…
JohnDeere5085
@goeiedag eem Ja bedankt voor het meedenken, zat zelf ook al te kijken op kramp om zelf iets te gaan samenstellen, maar het moet echt zo kort mogelijk worden ivm het draaipunt van de bak.
goeiedag eem
@JohnDeere5085 dit is echt een geval voor een hydrauliek specialist en zal je bij een lmb of kramp of zo iets niet veel verder komen dan de standaard onderdelen, we hebben op het werk ook wel eens aparte gevallen gehad en laten dan een hydrauliek specialist komen en die weten precies wat er in de handel is.
JohnDeere5085
@goeiedag eem wat is de naam?

vind wat ik zoek wel op amerikaanse site's : hydraulicsinc.com/swivels/…
goeiedag eem
@JohnDeere5085 als je op de link klikt die ik erbij hebt staan kom je op de site terecht van hydraulicworld.nl en heb je de pagina er direct voor
BjornV
Heb je al eens die koppeling eraf gehaald en open gedaan. Ik heb nog zoiets gehad, boeltje open gedaan en binnenin zaten gewoon enkele o ringen. Boeltje toe en gemonteerd en tot nu toe lekvrij.
JohnDeere5085
@BjornV Nee, pen waar dat huis om zit is te ver versleten om nog goed af te dichten.

(klik om te vergroten)

Hier slijtage te zien
verwijderd
JohnDeere5085
@Koiter Zijn wel goede vorm, alleen die koppeling zijn jammer genoeg niet bedoeld om constant te draaien. Bedankt voor het mee denken

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
24
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0