Fordson Dexta - Startmotor geen contact bij starten

Goedenavond,

Nadat ik de kabelboom van mijn weer volgens schema heb gelegd wilde ik hem nog eens proberen te starten maar er was geen enkel teken van leven bij het indrukken van de starthendel. De bedrading bij het dashbord is oke, maar bij de startsolenoide raak ik de weg kwijt, ook met het stroomschema bij de hand. Hoe hoort deze aangesloten te zitten? Het is de originele solenoide met 2 schuifstekkeraansluitingen, en 2 aansluitingen met een moertje.

Alvast bedankt!

Groeten,

Ricko

Deel dit topic

ricko-maljaars

Reacties

Mischien slechte masse van de batterij had deze ook een keer voor .smorgens met de dexta gemaait en in de namiddag geen tik meer .conclusie slechte masse aan de batterij .lichtjes op het dashbord branden maar geen tik bij starten
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Dexta ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!