Renault 681 - Waar vind ik het bouwjaar?

Voor de verzekering van de tractor ben ik op zoek naar het bouwjaar van mijn Renault 681S.
Weet iemand waar ik dit op de tractor kan vinden?
RenaultN94

Reacties

Wimsumar
Beste RenaultN94: Normaliter staat (ook bij een RENAULT) het bouwjaar niet op de trekker of iemand moet het er met een spijker ingekrast hebben bij het chassisnummerplaatje. Met het chassisnummer is door (voormalige) RENAULT-dealers en/of fanaten het bouwjaar te achterhalen.
Ook de vorige verzekeringnemer (vorige eigenaar) heeft het op de verzekeringspolis staan.
+2
Sleur
@Wimsumar Minder officiële manier: als je de originele radio nog hebt, die er even uitschroeven. Daar zit een sticker met datum op van Indumij, de importeur destijds.
limbo
Beste renault n94 de renault heeft tot 1984 de kleur oranje gebruikt daar na werd het de kleur geel(achtig() Als je meer hier over wilt weten kijk eens op de site van Frans Steijvers,hier vind je meer info over de renault ook over revisie,
walker1
Weet niet of het er te vinden is, maar is in ieder geval mooie site voor de Renault fans:
renaultoloog.nl/landbouw.htm/
Wat is het serienummer en het R nummer ?
Ik denk dat ik wel kan achterhalen hoe oud hij is.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault 681 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!