Illustratie van:

Ford 2600 - Werkplaats handboek gevraagd pdf bestand

Ik ben op zoek naar een werkplaatshandboek van een ford 2600. Kan Iemand me helpen?

Deel dit topic

Reacties

Gerrit2600
Beste Welten, ik heb gezocht naar een werkplaatshandboek, maar niet gevonden. Als iemand het heeft hou ik me aanbevolen. Ik heb wel een operator/service manual (Engels) Ford 2000, 3000, 4000, 5000. Dit kan ik je mailen en ook naar andere liefhebbers.
Welten
@Gerrit2600 alvast bedankt!! Maar ben echt op zoek naar het werkplaatshandboek. Bedankt voor de snelle reactie!
Gerrit2600
@Welten Heb nog even in mijn mail gekeken, ik heb contact gehad met Joan Huls, die verkoopt (of verkocht een paar jaar geleden) cd's met werkplaatshandboeken via marktplaats (kijk op: www.onderdelenboeken.nl) Ook van de Ford 2600. (Ik had een elektrisch schema nodig, maar dat stond niet in het handboek).
Fordje4600
Wat wilt u weten? Een 10 en 1000 serie is redelijk hetzelfse

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 2600 en hebben de trefwoorden manual en werkplaatshandboek geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0