Maximale breedte accu massey Ferguson 35 4 cilinder diesel en wat voor accu raden jullie me aan wat zeker weten past

Ik heb dringend hulp nodig ik wil graag een accu plaatsen in mijn MasseyFerguson35 4 cilinder 23c motor.
Nu wil ik graag weten welke moet ik nu gaan plastsen men zegt dat ik maar een bepaalde maximale hoogte heb van 17.5 cm anders zou de accu de motorkap raken...
Nu zijn er genoeg accus maar welke raden jullie aan en welke past onder de motorkap ik heb de mogelijkheid niet om te meten omdat de trekker op een eiland staat.. hoop dat jullie me snel kunnen helpen met info tot hoever ik kan gaan qua hoogte breedte en lengte de accu die er nu inzit is een 12v 85AH die is 17.5 cm hoog 18 cm breed en 34cm lang..

Deel dit topic

Reacties

jehan
Kijk afmetingen heb je al ..waarom vraag je het dan nog
JarnoMF
@jehan omdat er geen enkele maat accu is met 34 cm... in de 85 ah serie in de lengte allemaal 35 tot 35.3 cm dus ja past dat of niet
Wimsumar
Beste JarnoMF:

Quote Reactie van @JarnoMF:
allemaal 35 tot 35.3 cm dus ja past dat of niet

De OPTIMA Redtop meet L X B X H:
254 x 175 x 200mm.
De accupolen steken er dan nog 2 cm boven uit, maar onder de bolle motoerkap moet die ruimte er wel zijn.

btndehaas.nl/accu-optima-850s-redtop/…
Sanderjd
Ik zou een Optima aanraden, deze zijn compact en sterk. Twee andere pluspunt zijn dat deze het heel goed doen onder koude omstandigheden en ze verliezen bijna geen stroom als de tractor lang stil staat. Het zijn kleine accu's met samengeperste cellen dus ook wel prijzig. Maarja goedkoop is duurkoop in mijn trekker ligt hij er al 6 jaar in en er mankeert nog niks aan.
Sanderjd
En als het niet past gewoon de slijptol erin 😂
walker1
@Sanderjd in de accu of in de motorkap? 😂
fergusonnetje
Dan doe je er een in die iets kleiner is en doe je een plankje tussen de accu en de accubak.
+1
Sanderjd
Haha ik zou de slijptol in de motorkap zetten 😂 @walker1
erik9831
Afgelopen maand ook een nieuwe batterij gaan kopen, ik wou een optima red. De verkoper zei tegen mij 'neen ik verkoop jou die niet, kost jou 3x zoveel als een gewone batterij en het enige verschil is dat hij gewoon meer startstroom levert'. Zelfs na aandringen dat ik die toch wou, ongeacht de prijs, ben ik toch maar moeten vertrekken met een gewone batterij. Ik had de machine nodig en de batterijshop sloot binnen een 15 minuten. Ik kon dus niks anders ... is de derde batterij op 3 jaar, volgende keer kunnen ze maar 1 in garantie geven.
Wimsumar
Beste Erik9831:

Quote Reactie van @erik9831:
derde batterij op 3 jaar

Welke machine 'vreet' zoveel batterijen?
erik9831
@Wimsumar de winter en geen afgesloten plek hebben 😄

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0