Mc-Cormick D 324 - D324 start slecht

Ik heb een Mc Cormick d324 na lang starten loopt hij op 2 poten en daarna loopt hij mooi. Wat kan ik hier aan doen?

Deel dit topic

Ogroot

Reacties

+1
ford3000case745
Verstuivers laten testen
+1
Wimsumar
Beste OGroot: Hoe lang (hoeveel seconden) gloei je voor het daadwerkelijke starten?
Ik denk dat te kort gloeien en/of versleten gloei-installatie in combinatie met (minstens) 1 slechte verstuiver in een geheel van algemene slijtage (lage compressie) van de motor. De koude omstandigheden nog nu, en eventueel (daardoor) een zwakke startcapaciteit van de accu doen ook geen goed.

In onderstaande link van de Mc Cormick D-324 gebruikershandleiding op pdf pagina 9 de startinstructie.
Deel 1:
drive.google.com/file/d/…

En nog meer: Knop voor extra brandstofinsuiting voor vlottere koude start op pdf pagina 4 (+ algemeen onderhoud): Deel 2:
docs.google.com/fileview/…
+1
Bachusrooy
Beste Ogroot,
Je stelt dat hij na moeilijk starten nadat hij warm is, mooi loopt. Dan zie ik geen verstuiver/brandstof probleem. Jouw (voor)gloeipluggen of stiften zijn stuk en/of de aansluitingen, waardoor de cilinders niet (goed) worden voorverwarmd. Dit zijn slijtage onderdelen en zullen eens in de zoveel tijd kapot gaan. Succes!
Ogroot
Heel erg bedankt voor alle reacties.
ik gloei 30 seconden tot 1 minuut voor. ik zal even goed de boekjes doornemen en denk dat ik het best eerst naar het voor gloeien ga kijken.
Nogmaals dank voor de hulp
redeagle14
@Ogroot toch zou ik ook even kijken of de verstuivers wel een mooi spuitbeeld hebben en de juiste druk. Het zou de eerste keer niet zijn dat er een verbrandingskamer in de cilinder wordt geblazen door een slechte verbranding.
Ogroot
Heb naar de bedrading gekeken en en het beter gemaakt hij start een stuk sneller ga nog wel even naar de verstuivers kijken bedank allemaal
+1
Wimsumar
Beste OGroot:

Quote Reactie van @Ogroot:
naar de verstuivers kijken

Er naar kijken is nooit een probleem, maar als je ze er om te testen ook uit gaat (of laat) halen dan is in deze zelfde handeling een compressietest zeer aan te raden (immers, deze meting wordt gedaan via het "verstuivergat".
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 324 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!