Deutz D4005 - Ik wil ploegen met mijn Deutz D4005. Wie weet hoe ik de hefinrichting op de juiste manier afstel?

Er zijn twee handels op mijn hefinrichting. Ooit heb ik het geleerd op de landbouwschool maar hoe zat het ook weer met de trekkrachtregeling in de hefinrichting en hoe moet de stand van de twee handels zijn.?
Piet van O

Reacties

Wimsumar
Beste Piet van O.:

Verdiep je eerst in de DEUTZ-D4005 handleiding:

(Vanaf pdf pagina 17 de hefinrichting)

vieux.tracteurs.free.fr/pdf/…

Of, als jouw glasvezel in Creil het trekt:

Nederlandstalige handleiding:

deutz4005.hol.es/index.php/algemeen/…

B.T.W.: Welk (merk/) soort ploeg heb je?
Piet van O
@Wimsumar Bedankt voor je reactie. Ik kon alleen maar Franse handleidingen vinden vandaar mijn vraag. Inmiddels hebben we glasvezel in dit gebied (-; Ik zal de link volgen. Nogmaals dank.
Ik heb vorige week in Sondel een 1 schaar kantelploeg gekocht van het merk Eberhardt en dat lijkt heel leuk ook kwa afstelmogelijkheden.
Wimsumar
Beste Piet van O.:

Quote Reactie van @Piet van O:
Franse handleidingen

Hopelijk heb je ontdekt dat je de Nederlandstalige handleiding (van importeur Sieberg) kan downloaden door op de afbeelding te klikken (niet op het pdf-icoontje).

(Mijn koperdraadinternet trok dat vanmiddag niet helemaal).
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D4005 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!