International 845 XL - Geen druk op de remmen ten einde raad...

Hallo,

zoals de titel zegt dus hydraulische remmen, waar ik maar geen druk op krijg.
het begon allemaal toen ik sochtends wou wegrijden en ineens geen druk meer op had op de remmen, ben er vanuit gegaan dat de o ringen in de achteras versleten waren. nieuwe besteld en gelijk nieuwe remschijven besteld.
de plaat met de o ringen krijg ik niet helemaal aan ik blijf een spleet zien? moet ik hier echt met grofgeweld op blijven meppen of maakt dat verder niet uit? op die speciale bout waar die schijf mee vast zit heb ik de ringen een stuk richting het schroefdraad gemonteerd( deze verschoven weer met het aandraaien van de bout tegen de schijf)
met de eindplaat monteren ( die met die 3 imbusjes) hoor ik met aandraaien dat ie tegen de laatste remschijf komt.
tevens heb ik van de remcilinders 1 manchet vervangen, de ene die je als eerste ziet als de cilinder uit het huis komt.
ik kan pompen wat ik wil en ontluchten wat ik wil maar ik kan het pedaal met gemak tot onderin in blijven trappen.
als ik de tractor in hoog 1 laat draaien en ik trap de rem in verandert het toerental wel iets dus hij remt wel iets, maar het lijkt me niet de bedoeling dat ik de rem met gemak tot onderin in kan trappen?
brauheist

Reacties

brauheist
Als ik op de remcilinders de leiding los draai die richting de achterkant gaat komt de olie er wel uit gespoten als ik pomp dus lijkt mij dat die goed zijn dan?
+1
timotje112
Steek da ding maar aan want wordt hemmal niks.
brauheist
@timotje112 16 cent toch
+1
Gavrie Willemsen
Als je echt ten einde raad ben zou ik gewoon naar een dealer gaan. Kost wel een paar 100jes maar zo liggen tobben brengt ook geen zoden aan de dijk
brauheist
Heb het kunnen oplossen, op mijn remcilinder zitten 2 manchetjes(allebei andere maat) in elk revisie setje kreeg ik maar 1 manchet, heb de andere eraf gehaald bij de groothandel een overmaat meegekregen omdat de manchet op de rem cilinder een engelse maat is. De trekker remt weer dus
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 845 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!