Steyr 9100 M - Probleem met dashbord steyr 9100m

Op het dashbord blijft het onderhoudslampje branden. Het sleuteltje met heavy en light in het display. Hoe krijg ik dit weg?
mherijgers

Reacties

steyrTom
Dat betekent dat de trekker een grote beurt moet hebben. Als je dit bij een lmb laat doen zullen ze dit weer op nieuw instellen zodat de trekker voor jou onthoud wanneer deze een grote of kleine beurt moet hebben.
mherijgers
Grote beurt hebben we zelf al gedaan
supergerben
Is deze niet te resetten door het home knopje een tijdje ongedrukt te houden?
mherijgers
@supergerben normaal wel maar bij deze kan ik wel in het setup menu komen maar dan staat er geen onderhoudsmenu bij.
nhmonteur
@mherijgers weet niet hoe het bij een steyr precies zit. Maar bij Nh moet je het knopje met een vierkantje ingedrukt houden, dan kom je in een setup menu, dan met een pijltjesknop naar het boekje gaan, daar weer op het vierkantje. Dan kiezen voor light of heavy, en dan de urenstand op nul zetten of op de stand dat er weer onderhoud gedaan moet worden.
steyrTom
@nhmonteur werkt het zelfde als een Nh. Je moet idd een knop langer inhouden zodat je het 1e menu overslaat en in het 2e komt en dan kun je dat met de pijltjes aanpassen.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr 9100 M ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!