Motor valt uit onder bepaalde hoek

Hallo daar, ik zit met een lastig probleem dat ik maar niet opgelost krijg. De viertakt benzine motor van mijn motoculteur valt steeds uit als mijn rechterwiel de lucht in gaat (bv bij het ploegen). Als ik echter mijn linkerwiel omhoog doe blijft hij probleemloos draaien. Er zit genoeg benzine in en de carburator en bougie en dergelijke zijn allemaal volledig uitgekuisd. Wat zou het probleem kunnen zijn?

Deel dit topic

Reacties

+1
Wimsumar
Beste Bert-Nericks: Ik denk dat de vlotter in de carburateur aan 1 zijde scharniert en juist als het rechterwiel hoger dan links staat er geen benzine doorgelaten wordt in de vlotterkamer.
bert-nerinckx
@Wimsumar hoe los je dit dan op?
+3
geertyb0y
Bij diverse machines van ons zit er een oliesensor in de motor, als die een kant ophellen ziet de sensor de olie niet meer en valt de motor uit, wellicht heeft jouw motor deze sensor ook?
bert-nerinckx
@geertyb0y gewoon meer olie opvoeren dan?
bert-nerinckx
Het was inderdaad een tekort aan olie, super merci 😄
Wimsumar
Beste Bert-Nerinckx:

Quote Reactie van @bert-nerinckx:
tekort aan olie

Vaker het peil controleren A.U.B. 😉

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN