John Deere 920 - Heeft een JD920 een doorlopende aftakas

Beste JD liefhebbers,

Ik kan een JD920 kopen om op te knappen. Ik wil deze graag gaan gebruiken om te maaien. Ik wil daarom graag weten hoe de aftakas werkt. Met name of deze onder het rijden in en uit zijn werk gezet kan worden en of deze door draait als de koppeling wordt in getrapt. Bedankt voor de informatie!

Mvg Rene.

Deel dit topic

selectford

Reacties

+2
kevin99
Beste René,

De JD920 heeft geen doorlopende aftak as. De aftak as is in te schakelen middels een hendel aan zijkant onder de stoel. Als de aftak as ingeschakeld is kun je deze met de koppeling in twee niveaus bedienen. Half intrappen is ontkoppeling van de achterwielen volledig intrappen is ontkoppeling van de aftak as. Werkt erg goed voor een tractor van deze leeftijd!

Groeten. Kevin
Wimsumar
Beste SelectFord: Uitgaande van de handleiding van type JOHN DEERE 820 dan vermoed ik dat seriegenoot, type 920, ook een tweetrapsvoetkoppeling heeft. Dus niet al rijdend inschakelbaar maar wel doordraaiend als de rijkoppeling ontkoppeld wordt.

Manual JOHN DEERE 820:

vieux.tracteurs.free.fr/pdf/John_Deere_820.pdf/
Wim1
Klopt wat jullie zeggen, maar de 20 serie kon ook al uitgevoerd worden met hydraulisch inschakelbare onafhankelijke pto. De herkennen aan de gele of zwarte hendel tussen de versnellingspoken. Bij de latere 30 serie was deze al zo goed als standaard.
+1
JohnDeere5720
Klopt wat @kevin99 zegt ja 😄
+1
Repo920
Bedankt voor de reacties! Ik heb de 920 gekocht. Er is echter nog heel veel werk aan.

Mvg Rene.
JohnDeere5720
@Repo920 Wachten in spanning af naar de foto's! 😃
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 920 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!