Van Giertank naar kipper geknutsel

Hallo, Ik heb net een giertank gekregen zonder wielen, er zitten 8 gaats naven op, zouden daar nog makkelijk wielen voor te krijgen zijn?

Het is een giertank die rood is met een gele dissel, merk onbekend (voor mij)
de tank is doorgerot, vandaar dat ik erover denk om er een "platte" wagen van te maken of een kipper, zijn er hier mensen die al eens zo creatief geweest zijn?

Deel dit topic

Reacties

casejxu
Kijk gerust eens onder het kopje tractorfan.nl/pictures/type/…
bartjuh
Schuitemaker? Die 8 gaats velgen zijn nog wel in de handel
dx11

Foto van een Deutz D6206
Deze kipper heeft mijn buurman gemaakt op het frame van een 8kuubs schuitemaker Robuusta als ik het goed weet
Bert353
Ja, zag ik al voorbij komen in het zelfbouw van voorgaande link, Mooi! morgen eens kijke of ik hier een foto kan plaatsen.
Ties6210
@Bert353 hier zijn er al tal van giertanken naar het oudijzer gegaan
+1
Bert353
Tja, Ik had nog geen eigen aanhanger, nou wel, moet ´m alleen veranderen, hout is niet vloeibaar... en ik gebruik ´m normaal voor hout halen. eerst maar eens een paar wielen vinden.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0