Illustratie van:

Case International 1455 XL - Wat zijn de juiste bestelnummers voor kussens Grammer stoel

Onze 1455 XL "zilverneus" moet een paar nieuwe kussens hebben voor de (luchtgeveerde) stoel. Op NGPC kom ik maar 1 set tegen voor een Grammer stoel, de 98201C1, bestaande uit 1981773C1 en 1981774C1. Is dat de juiste set? Onze is licht van bekleding, of beter gezegd was... Zit nu op ijzer zo langzamerhand. Donker zou me ook niet uitmaken. Als het maar een set is. Hoofdsteun heb ik er niet op zitten.

bedankt, Dennis

Deel dit topic

Reacties

+1
Wimsumar
Beste DennisZ:

Quote:
Op NGPC

Handiger (+ goedkoper) is op GOOGLE een zittingspecialist uit te zoeken in plaats van de trekkerfabrikant-onderdelensite.

google.nl/search/…
redeagle14
@DennisZ het Sachnummer van de stoei meenemen naar de LMB en dan weet je zeker dat je de juiste kussens krijgt indien nog leverbaar.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 1455 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!