Even voorstellen: Rob-65

Hallo allemaal
Mijn naam is Rob Rombouts
En ik ben onlangs vanuit Breda verhuist naar Frankrijk. Ik heb een Kubota 7001b minitractor gekocht om ons terein van 1,5 ha te maaien. Ik en mijn vrouw Tanja zijn er erg blij mee. Ik hoop op dit forum handige tips en wetenswaardigheden te vinden. Ik ben nl een leek en ondervind zo nu en dan wat probleempjes die ik graag zelf op zou lossen ipv direkt naar een bedrijf te gaan. Hopelijk kunnen we wat voor elkaar betekenen.
Mvg Rob
Rob-65

Reacties

Rob-65
Vandaag pech met mijn maaideck, hij liep met een flinke klap vast op een behoorlijke steen in het lange gras. Diverse onderdelen afgebroken en de kap met sledes ontzet. Echter is ook door de klap de aftakas los gekomen?..... ik kan hem er zo uittrekken en ook weer in schuiven. Hij ziet er verder onbeschadigd uit maar er is wel behoorlijk wat hydrolische olie weggelopen omdat ik op een helling stond. Alles werkt nog ( behalve het masideck) maar volgens mij hoor je de aftakas er toch niet zomaar uit te kunnen trekken? Wie kan mij hier meer over vertellen.
Mvg Rob
Mdbm
Lijkt alsof de as van de overbrenging is afgebroken.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!