Even voorstellen: JanBerendOkko

Ik ben ambtenaar, werk met mijn hoofd en als ik vrij ben met mijn handen. Het liefst buiten en daar hoort wat sleutelen ook bij. Wat ik niet kan, kan ik leren. Sinds een jaar eigenaar van een fiat 215, voor wat sleep en maaiwerk. Wat stuk gaat wil ik zelf kunnen repareren.
JanBerendOkko

Reacties

JanBerendOkko
Mijn uitlaat is nu meerdere malen weer gelast maar gaat het binnenkort weer begeven. Ik kan nergens een spruitstuk vinden, iemand een idee?
Fordje4600
@JanBerendOkko een New Holland dealer? Of misschien zelfs een oud fiat dealer en anders denk ik dat je (fiat)slopers langs moet gaan of eventueel een fiat verzamelaar, die hebben vaak meer connecties op dat gebied.
valmet6400power
Weet jij een adres @fiatgroep ?
oldman
Hallo JanBerend.
Spruitstuk lassen met rvs en tijdens het afkoelen oprekken met de punt van een klinkhamer ( las oprekken) spruitstuk vaak van gietijzer en door het oprekken verdwijnt de spanning uit het materiaal. Op deze manier al een paar stuk gevroren blokken gerepareerd .
groet Anne.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!