Walterscheid aftakas Type onleesbaar

Ik heb een aftakas van walterscheid aan de voermengwagen. Maar het kruisstuk van de groothoek is bijna door. Nu kan ik het type van deze aftakas niet meer lezen. Ik kan en wil er een nieuw kruis in zetten .

Maar ik wil sowieso een reserve aftakas bij hebben. Aan welke grote moet ik denken? Merk aftakas maakt me niet uit maar type nummers zijn anders dan van walterscheid bv 2300 of 2380.

Mengwagen is trioliet en 18m3. Er hoeft niet perse groothoek op
hans30

Reacties

+2
mike_v
Waarom niet even de groothoek er af halen en langs gaan bij een lmb in de buurt?
redeagle14
@hans30 Walterscheid is altijd herkenbaar aan de eerste 2 cijfers van het kruisstuk. Een 2300 of 2380 begint met 21. Een 2400 of 2480 begint met 35.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!