Te koop: Tyri 1010 BlueBeam

Vind u het belangrijk dat uw verstuivers goed werken? Wij in ieder geval wel daarom bieden wij de Tyri 1010 BlueBeam aan. Het is de ideale verlichting bij het gebruiken van een veldspuit, door het blauwe LED licht wordt de spuitnevel goed verlicht en kun je controleren of alle verstuivers goed werken. Een optimale werking is erg belangrijk zodat elk oppervlak van het land bewerkt wordt. De BlueBeam in universeel te monteren en door de Deutsch connector gemakkelijk aan te sluiten.

De Tyri LED lamp voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen, door de IP69K stof en waterdichtheid is de lamp gewoon schoon te spuiten met de hogedrukspuit. Voor de lamp is een bereik van 30m is geen probleem en hij heeft de hoogst mogelijke EMC ontstoring zorgt ervoor dat de verlichting geen storing geeft op andere apparatuur en met 5 jaar garantie weet je dat deze lamp de beste keus is.

Voor meer informatie over de Tyri 1010 BlueBeam en andere LED signalering en verlichting kunt u een kijkje nemen op onze site. www.equipvehicle.nl
EquipVehicle

Bijlages

(klik om te vergroten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!