Illustratie van:

Case IH CS 130 - Diepte regeling van case

Hebben sinds vandaag een cs 130 , heb ongeveer alles aardig uit gedokterd, kan alleen niet hellemaal helder krijgen hoe de diepte regeling werkt voor het ploegen, kan iemand mij dat uitleggen ? Dank bij voorbaat !

Deel dit topic

Reacties

+1
CaseCS130
Je hebt voor de hef één grote draaiknop en drie kleintjes. De grote is voor de normale hoogteregeling en heeft een draaibare aanslag. Van de drie kleine is eentje voor de hef en daalsnelheid, eentje voor mengregeling tussen positie en trekkracht en de laatste is voor de maximum hefhoogte.
Voor ploegen stel je de snelheid, maximale hefhoogte en mengregeling naar eigen wens in met de drie kleine draaiwieltjes. Vervolgens stel je de juiste diepte met het grote wiel in en zet je de aanslag daar ook bij. Als dat allemaal goed staat hoef je op de koppakker alleen nog maar de twee sneltoetsen op de multihendel te gebruiken om de ploeg uit te heffen en te laten zakken. Bij laten zakken wel even de ontgrendelingknop aan de achterzijde eerst indrukken.
LarsNijveld
@CaseCS130
Dankjewel ! Ga het morgen proberen (y)
CaseCS130
Je weet hoe je de hef moet ontgrendelen na het starten van de trekker? Ontgrendelingknop inhouden en dan de snelhefknop en daarna sneldaalknop indrukken op de multihendel. Daarna zijn alle functies in werking.
LarsNijveld
@CaseCS130 ondertussen heb ik het aardig door, zal de eerste tijd wel even wennen zijn, maar ik zie al dat ik met jou contact moet opnemen bij problemen 🙃

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH CS 130 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN