Ik heb een Pz hs 360. Kan ik ook wiersen als een Pz Strela midden door?

Pz hs 360. Wiersen als een Pz Strela
Tonman

Reacties

echte844
Nee. dat is het voordeel van een HS 360 hij kan alleen opzij uit. Van die kleine schijt zwaden wordt toch niemand gelukkig.
Tonman
@echte844 ja ik had een die wou graag stro keren en dacht dat een strela minder stro verlies zou veroorzaken. Bedankt voor reactie
deutzisthebest
Ik denk dat wel kan, je moet de machine dan in de schudstand laten staan en de tanden dan wel in hark stand zetten. Op deze manier staat hij dan hetzelfde afgesteld als een strela in harkstand. Je zult dan wel een extra zwadbord erbij moeten hangen aangezien er bij een hs360 maar 1 zit.
Tonman
@deutzisthebest ja de tanden en tanden houders zijn niet het zelfde als een Strela. Ik weet niet de reden daarvoor
deutzisthebest
@Tonman
De linkerkant is verzwaard als het goed is omdat die tijdens het harken met de hs360 meer gras krijgt te verduren. Verder hebben ze wel allebei de schud en de hark stand die hetzelfde zouden moeten zijn bij een strela.
Dat is bij mij wel zo.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!