Gezocht: cultuur banden in de maat 9.5 - 42 of 9.5 - 44

TFers,

Weet iemand cultuur banden te staan in de maat 9.5 - 42 of 9.5 - 44? velg schelp met grote ZF steek.Is onder andere toegepast op alle 44,45,56 series van International en Case International.Verder op sommige types Fendt en Deutz.Vooral in de akkerbouw sector zijn deze banden veel gebruikt. Voor alle reacties bij voorbaad dank. Groet Hein

Deel dit topic

Reacties

RobinBos
Www.vanengelenmechanisatie.nl
die hebben wel veel staan. de lijst op de website is niet zo heel erg up-to-date zie ik, en het is een new-holland dealer, dus of je goed uit komt met de steek is de vraag. maar je kan het altijd proberen.
Valtra-Fordpower
Zeemankroon heeft ook veel 2dehands banden.

Robbert Laan, Warder is hier in omstreken ook een zeer grote banden boer. 2de hands de Nieuw.
magerehein
Bedankt mensen!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
3