International 644 - gezocht: beugels voor openklappen zijramen

Hallo TF'ers,

Naast een Schlüter bezit ik ook nog een International 644. Deze trekker is uitgevoerd met de franse uitvoering van de cabine, zo een waar de voorruit naar voor helt. Voor diegene die niet goed weten welke ik juist bedoel, die dingen zouden ook de bijnaam "timmermancabine" krijgen, al weet ik niet echt of ze die term gebruiken in het International "jargon". Zo eentje bedoel ik dus: tractorfan.nl/picture/166729/

Maar ik ben op zoek naar het volgende. De zijruiten kunnen openklappen. Bij de ene beugel is de lat die over het raam geschoven zit helemaal rot, en valt er telkens af, zodat het raam gewoon los hangt aan zijn scharnier. Tijdens het rijden dus heel veel heen en weer klapt en ik dus op een dag niet moet verschieten dat ze in 1000stukskes vliegt... Van de rechter beugel heb ik maar de helft meer. Een van de borgringetjes moet er blijkbaar een keer afgerammeld zijn, inkluis de andere helft van de beugel... Dat raam heb ik voorlopig vast gelegt met een rubberen rekker.

Maar ik kan zo dus niet "comfortabel" verder rijden! Op TF zitten nogal wat IH-fans, dus ik hoop dat iemand mij kan vertellen of die beugels nog verkrijgbaar zijn voor een deftige prijs (en wat de prijs ongeveer bedraagt?). Hou er wel rekening mee dat ik Belg ben, en eigenlijk niet van plan ben om ze in Nederland te halen. Ik weet trouwens ook niet hoe ik die dingen moet "verwoorden" om ze googlen of te zoeken bij Krampe of Granit.

Het zou fijn zijn dat ik in de zomer ook beide ramen terug kan open zetten, en de winter deftig dicht kan houden 😉. Hopelijk kunnen jullie mij verder helpen???

mvg,
Simon (Schlüterfan)
Schluterfan

Reacties

SJB533
Timmerman is het merk. Zit er niet ergens een verdwaald typeplaatje? Wellcht zou je dan bij Fritzmeier (eigenaar van Timmerman) kunnen informeren of zij die onderdelen nog kunnen leveren 😉
1046
Zijn nie veel geleverd die cabines,denk dat je bij een slooptrekker uitkomt , zou et verder ook nie wete
Schluterfan
Sjoerd, ik heb die cabine 3 jaar terug helemaal uit elkaar gehad, en kan mij niet herrineren dat daar ergens een plaatje op te vinden was.
Fendttrisixfan
Mss eens foto voor de duidelijkheid ?? want snap er nu eigenlijk niets van
1046
De intermanne die die cabine kenne wete et wel
Schluterfan
Foto heb ik niet.
AW217
Ik denk dat je deze cabine bedoelt. Hebben wij ook ooit gehad.
tractorfan.nl/picture/290088/
1046
Zo 1 ja , maar had een link van een voorbeeld al vermeld in et stukje waar hij mee opende
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 644 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!