Deze dronken Pool (28) deed met zijn tractor werkelijk alles fout in Eersel

EERSEL – Een 28-jarige bestuurder van een tractor lapte dinsdag in Eersel een hoop verkeersregels aan zijn laars. Zo had hij veel te veel gedronken, bleek hij niet in het bezit van een rijbewijs en vervoerde hij twee aanhangwagens die niet veilig genoeg waren. Volgens de politie zal het hem een aardige duit aan bekeuringen kosten.

Deel dit topic

Reacties

+6
walker1
"Nuchtere Pool doet alles goed" zou pas nieuws zijn 😂
Gerron
@walker1 Ik denk dat er heel wat Polen nuchter en prima hun werk doen in bijv. de kassen. Maar zodra de controle weg is dan gaat het mis..
+2
walker1
@Gerron Natuurlijk, bovendien knappen veel Polen hier werk op waar Nederlanders hun bed niet voor uit willen komen.
Verder heb ik bij dit nieuwsbericht nog wel wat vragen. Dat drinken doet die Pool natuurlijk zelf, maar er is ook een werkgever die hem op pad stuurt met een te lange combinatie en zonder spanbanden o.i.d. en niet eens na gaat of zijn al dan niet tijdelijke werknemer wel een rijbewijs heeft?
+3
RobVolvo
@walker1 Ik denk dat ie em net had gestolen 😅 en omdat het gelukt was heeft ie het gevierd met een goede fles wijn.

Of is dit een te groot vooroordeel? 😁
walker1
@RobVolvo Dat zou ook lachen zijn, dat de boer zijn trekker nog niet gemist heeft op moment van staande houding, de politie de Pool met een paar boetes weer wegstuurt en dan een uur later een boer op het bureau aangifte komt doen 😄
Gerron
@walker1 Hij moest natuurlijk eerst geld verdienen voordat hij zijn rijbewijs kon kopen.
truckstar.nl/oost-europees-rijbewijs-nog-steeds-te…
walker1
@Gerron Triest genoeg, bij veel vrachtwagen ongevallen zijn Oost Europese chauffeurs betrokken. net zoals bij bv met rijden bij storm. Laatste keer lagen er iets van 60 vrachtwagen op de kant, 57 x met Oos Europeaan.
Gerron
@walker1 Daar zaten denk ik wel veel extra lichte vrachtwagens bij. Die hoeven minder maut te betalen en hebben toch een groot laadvolume. Dat die eerder omwaaien hoeft niet aan de bestuurder te liggen.
+1
walker1
@Gerron Maar juist die chauffeurs zouden bij storm extra voorzichtig moeten zijn, of eerder beslissen niet te gaan rijden/dan wel z.s.m. veilige parkeerplaats opzoeken.
trean
@walker1 ik denk dat het eerder is dat hun geen Nederlands weerbericht horen of begrijpen.
Verder zijn er waarschijnlijk geen planners die zorgen dat ze minder met lege vracht rijden. Of ze om laten rijden bij hoge bruggen.
ronald73
Zelfs een bericht hiervan via m'n poolse startpagina 😉 o2.pl/artykul/…
Turbochrom
Banden met teweinig profiel.... volgens mij kan dat niet bij zo'n wagens
walker1
@Turbochrom Er zijn weliswaar geen apk eisen voor dergelijke landbouwwagens, maar als banden dusdanig slecht zijn dat ze gevaar op kunnen leveren, kan oom agent er zeker wel een bekeuring voor uitschrijven. Net zoals met bv verlichting, moet ook gewoon in orde zijn.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden tractor , politie en rijbewijs geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
13
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN