1056xl, Olie loopt weg uit trompet na Achterbrug

Hallo,

Paar weken geleden heb ik de Remschijfen + afdichtingen vervangen en nieuwe keeringen gemonteerd in de trompetten, alleen na een week zag ik dat van me linker trompet de olie weg loopt na de Achterbrug, dus trompet gedemonteerd en weer nieuwe keeringen gemonteerd. Maar nu blijft het probleem zich voor doen, olie loopt nog steeds weg na de Achterbrug. Iemand nog suggesties of ideeën of ervaring hier mee?

Ik kreeg wel alvast de suggestie om de ontluchting gat die boven de keeringen zit dicht te kitten, maar hier heb ik me twijfels over ?
Kuch

Reacties

Kuch
Iemand een idee? Wil graag namelijk deze week de trekker los halen om het probleem te verhelpen. Alvast bedankt
mf gek gerbert
Michien dat er ergens een braampje aan zit of de kering verkeerd om
856xlih
Heb je oringele keering gebruikt voor de steekas ?
Corne S
Ontluchting op trompet wel in orde / open?
international xl
Komt die keering in aanraking met de rem olie? je hebt wel de juiste keering voor dot of minerale olie?, dit verdraagt elkaar niet.
ontluchting dicht maken lijkt me geen goed plan, als de olie warm word zet het uit en drukt het alsnog de keering er uit
Kuch
Afgelopen donderdag heb ik de linker trompet gedemonteerd, aan de keeringen kon ik niks zien en zaten ook netjes op de plek. Alleen het gaatje wat boven de Keering zit ( wat ik in eerste instantie dacht dat voor ontluchting was ) die komt achter de keeringen uit, dus in principe staat deze in verbinding met de Achterbrug. Op advies heb ik deze toch maar dicht gekit en nu lijkt alles goed.

Ik dacht dat dit gaatje voor ontluchting was, maar dat hoeft niet eens want zowel de trompet als de achterbrug hebben hun eigen ontluchting en aan de rechter zijde komt dit gaatje precies uit tussen de 2 keeringen en daar blijft wel netjes de olie op de plek. Nu denk ik zelf dat dit gat is onstaan met het bewerken van de huizen, zal dat kunnen?
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden olie , achterbrug en keering geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!