Yanmar Onbekend - Gezocht handleiding / informatie Yanmar af16

Beste,

Ik heb vorig jaar een zeer nette Yanmar af16 minitracktor aangeschaft 434 uur op de teller voor het werk rond het huis. Tracktor loopt als een zonnetje en werkt ook heerlijk, maar nu komt de vraag. Alles op deze tracktor staat in het Japans aangezien het een import tracktor is. Opzich nog geen ramp, want het meeste wijst voor zich, alleen zou ik de hydroliek die in de rechterarm van de hef zit willen aanpassen om een hydroliek aansluiting te maken ( dit zou moeten kunnen is mij verteld) en nu kan ik de knop waarmee deze cilinder wordt bedient niet vinden. De verkoper kon mij helaas ook niets vertellen. Nu ben ik opzoek naar de handleiding van dit model of het Nederlandse broertje. Als ik het goed heb is het Europese model de af116.

Hopelijk heeft iemand hier meer informatie voor mij zodat ik verder kan gaan knutselen aan dit leuke trekkertje.

Alvast super bedankt voor het lezen en hopelijk heeft iemand wat info voor mij.
Jkemperman79

Reacties

Feeling Blue
De bediening zit verstopt onder een dekseltje, bij de bediening van de hef.. dekseltje open en je vind een draaiknopje en wat schakelaars..
Jkemperman79
Beste Feeling Blue, allereerst super bedankt voor jouw snelle (en mijn trage reactie)

ik heb onder dat klepje gekeken en de knoppen verdraaid/ omgezet, maar dat deed heel weinig. kun je mij vertellen welke knop het zou moeten zijn? ben jij toevallig in het gelukkige bezit van een handleiding van dit / of een soort gelijk model? Ook zie ik bij jou op de foto een hendel met rode knop, ik die gleuf wel, maar verder niet. mag ik vragen waar die voor dient?

nogmaals super bedankt voor jouw reactie, ga zo gelijk nog even kijken en testen
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Yanmar ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!