Same Minitauro 60 - Hef doet niets meer

Hier een same minitauro 60
De hef is ineens er mee gestopt, zegt de eigenaar.
Weet iemand waar ik dit moet zoeken
Waar zit de oliepomp?

Misschien kan @joop-same mij hier informatie over geven
paulusmahandel

Reacties

RPCounty
Aftakas werkt nog wel?
paulusmahandel
@RPCounty ja die werkt nog gewoon.
+1
joop-same
@paulusmahandel Hallo, Wat was je aan het doen ? doet hij helemaal niets meer en ook geen geluidje van oliedruk of tandwielen gerammel ?
Je moet er eerst het bovendeksel eraf halen,de olie aftappen tot dat het filter nog net onder de olie staat, dan laten lopen en dan moet je olie en de plungers kunnen zien bewegen, beweegt er helemaal niets dan is de aandrijf as of het tandwiel onder de hefbak stuk.
Beweegt er wel wat en is de olie helemaal grijs/zwart dan heb je pomp jukken/blokjes stuk, of de ventiel huizen lekken en bovenop komt er olie uit.
Als hij loopt dan kun je eventuele Oring lekkage zien naast het overdruk ventiel of tussen de klep huizen, is hier niet bijzonders te zien dan kan de bodem uit de hefcilinder zijn en dan loopt tijdens het heffen ook alle olie in de achterbrug.
sux6.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Minitauro 60 en hebben de trefwoorden hef en oliepomp geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!