New Holland T7.250 Zwaailampen doen het niet meer

Beide zwaailampen doen het niet meer. Heb de zekering gecontroleerd (nr.31), lichtje in de schakelaar gaat aan/uit, zwaailampen zelf zijn goed. Wie kan me verder helpen?
Thanks, Mark
MarkOntario

Reacties

nhmonteur
Haal het kastje waar je ze mee aan en uit zet er maar eens uit. Kan goed zijn dat er een pootje achterin de stekker verbrand is.
MarkOntario
@nhmonteur Ja, je heb gelijk, schakelaar is goed maar de stekker heeft een "zwarte" plek.
Enig idee hoe ik dat kan maken?
Thanks, Mark
nhmonteur
@MarkOntario krijg je nog wel spanning op het pootje als je de schakelaar aan zet?
Als die dat nog doet dan kan je het best die draad doorknippen en daar een relais tussen zetten.
En dan een goede plus draad pakken en daar dan de zwaailampen op laten branden. Er zijn ook complete setjes bij de dealer te koop maar die zijn geloof ik best prijzig, terwijl het zelf eenvoudig te maken is.
Komt er geen spanning meer op het pootje dan zit er niks anders op dan het kastje te vervangen.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!