Voetgangers zwaargewond na aanrijding met tractor in Boekel

BOEKEL - Twee voetgangers zijn woensdagochtend rond elf uur aangereden door een tractor op de Mutshoek in Boekel. Ze zijn zwaargewond met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Bronen

Voetgangers zwaargewond na aanrijding met tractor in Boekel
omroepbrabant.nl
Twee voetgangers zwaargewond na aanrijding met tractor in Boekel
bd.nl

Deel dit topic

Nieuwsgrazer

Reacties

+1
Grasbaal
Sukkel, vergeten in te klappen...
+1
walker1
@Grasbaal Vergeten of misschien technisch mankement?
mdoornekamp
@walker1 dan ga je toch niet de weg op.
walker1
@mdoornekamp Snap ik, maar kan bv olieleiding gesprongen zijn of zo?
boegie
@walker1 In de spiegels kijken, mja sommigen denken dat alles voor hun gebeurt....
walker1
@boegie Dat ook, maar heel erg ver kan hij nooit gereden zijn zo.
selten
Als je de weg en injecteur ziet, dan lijkt me 'vergeten' of 'gesprongen olieleiding' toch kunstig. Want om de bomen niet te raken moet hij links al deels in de berm...
Maarja teveel in je rechterspiegel kijken kun je ooit links iets missen bijv.
Maar dat maakt de ernst van de zaak niet anders..
Fendt926Driver
Ik hoorde vanavond dat hij met het uitrijden van het perceel was vergeten de bemester in te klappen omdat hij met zijn telefoon bezig was geweest......
rommert14
@Fendt926Driver ik kan mij niet eens voorstellen hoe je een telefoon tegelijk met het bemesten kan gebruiken... dan moeten er zoveel handelingen tegelijk gebeuren..
@rommert14 al bemestende kun je wel ff bellen ofzo, op de kopakkers is het wel druk genoeg indd 😜
geerts 88
@Fendt926Driver sterker nog hij had geen telefoon bij!! Toen het ongeluk was gebeurt heeft de bestuurder in de 70 staan schreeuwen. Een fietser had dat gehoord.
Fendt926Driver
@geerts 88 ok. Ik had anders gehoord
+3
hm74
Bemesters direct verbieden! gewoon weer met ketsplaat dan gebeurt dit niet .
heb vaker gezien dat bemester uitklapte onder rijden .
Grasbaal
Hier enkele reacties uit het artikel, tis een dom ongeluk wat iedereen die niet goed oplet kan gebeuren. Meestal lopen dit soort "vergeten" acties al vast bij de eerste de beste dam bij een uitrit. De situatie zal hier anders liggen.

Quote:
John de S
Vreemde reacties,zonder precies te weten wat er gebeurd is. De slachtoffers liepen aan de kant van de weg, en het ongeluk( ONGELUK ! ) gebeurde door een fout van de bestuurder van de tractor. De man was zelf helemaal ontdaan, en als door een wonder zijn de beide wandelaars niet overleden ,maar gewond,ernstig gewond. Nu kan de rechter zich uitspreken over een passende straf,en niet de alleswetende reageerder...

HvH
Inderdaad vreemde reacties dit is nog al generaliserend.
Als boerenzoon weet ik dat veel agrariërs voorzichtig proberen te werken. Deze bemester kan opgeklapt worden om op de weg binnen de toegestane breedte te blijven. Dit inklappen kan met een hendel in de cabine. Deze man is dit vergeten. Vergeten is niet goed, wel menselijk. Dit wil toch niemand! Dit moet gezien worden als een bedrijfsongeval, dat is heel iets anders als met alcohol achter het stuur of te hard rijden. Meer voorzichtigheid in het uitspreken van een oordeel is denk ik op z'n plaats.
gerard-dijkstra
Die politie agente.... daar wordt ik blij van..... 😉
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden tractor , vastgereden en ambulance geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!